tisdag 10 juli 2007

Äldre män

Men den halvsnygge kille var någon som Vikingen också var flyktigt bekant med, så vi snackade skit alla 3 i en kvart och sedan var det där jobbiga stela som bortblåst (eller snarare bortsköljt). Så resten av kvällen blev lovely.

En rejäl runda på stan, vi hittade en Sugar Daddy som bjöd på ett antal öl mot att vi accepterade att han babblade om sig själv i några timmar, men när Vikingen sitter bredvid så har jag ju någon att tafsa på under tiden och det är ju inte så illa.

Senare på kvällen träffade vi den äldre mannen som känner Vikingen och som jag träffade på Skt. Hans partyt, det visade sig att han är 60 och ska få ett barnbarnsbarn snart, han var nämligen lite intresserad i damer i sin ungdom, men det gick över tydligen.

Även jag som inte har någon läggning åt äldre män överhuvudtaget, så förstår jag att han inte har några problem att scora unga killar, han har charm, så han fick med sig en snygg trettioåring hem. Vikingen och jag vi dansade till Abbas Chiquitita innan vi promenerade de 6 km hem till honom. Det var rätt skönt faktiskt, 1 timmas frisk luft.

Till slut ett citat:
Det finns tre olika sätt att dricka sprit: med vatten, utan vatten eller som vatten

4 kommentarer:

Rexxie sa...

Ahhh, 30 års åldersskillnad?! Då kan ju jag faktiskt ragga ända ner i moppeåldrarna :-)

(fast det förutsätter ju förstås för det första att jag är charmig (vilket jag inte är) och för det andra att jag raggar överhuvudtaget (vilket jag inte gör)

Anonym sa...

"Han har inga problem att scora unga killar" fölt av "han fick med sig en 30-åring hem" - det betyder alltså att jag är "typ ung".
Hehe.

Ponte sa...

Rexxie - Jag tror det är argument nummer 2 som är den klart viktigaste orsaken...

Kim darling - du är ung, vi är unga, jippi!!

Anonym sa...

Åh jo.. jag tror nog inte att du heller har några problem att få ligga med 18-åringar..om du vill.