fredag 27 juli 2007

Lediga dagar i solen

Nu har sista arbetsdagen före min första semestervecka påbörjats minsann och solen skiner, fast det är nog bara en minut eller två. Så en varm och solig vecka känns inte så trolig men som den optimist man är så håller man ju tummarna.

Så det blir en veckas Pridesemester och det ser jag bara tokmycket fram emot, fast jag vet inte riktigt vad jag förväntar mig av det mer än att ha en skoj långhelg i Stockholm.

Det enda jag nu saknar är nya jeans, hur fel ser det ut med ett par jeans som är en storlek för små så man får lite mage (mer än vanligt)? Jag var tvungen att fråga båda som jobbade i butiken om de trodde att linningen töjs ut av användning, för resten av byxan sitter perfekt, det är bara linningen som är en tum för liten, märkligt... Ingen av dem trodde det dessvärre.

Jeansproblemet börjar bli en följetong, så snart blir detta ännu en modeblogg som bara handlar om jeans.... Men, på tisdag blir det shoppingcenter för att leta vidare och om det inte lyckas så blir det Köpenhamn på onsdag och om det fortfarande inte blir nått bra så får jag köpa de små (om de då finns kvar) på onsdag och sova i dem så det iallafall blivit lite töjning inför prajden... Vilka I-landsproblem jag har :)

Total beslutsångest. Jag behöver ha med någon som säger åt mig vad jag ska köpa för då kommer motsträvig-Ponte fram och jag kommer att välja någon av de andra och jag kommer bli jättenöjd med valet dessutom. Får söka hjälp för det där...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tänk inte på jeansdilemmat idag utan njut av din stundande semester!
HAPPY SEMESTER, HJÄRTAT!

Ponte sa...

Tack, det blir 5 busy semesterdagar, men men...

Rexxie sa...

Självklart töjer jeansen sig lite! Det gör alla mina i alla fall (annars skulle jag inte kunna ha dem :-)

Ponte sa...

Det gjorde de Rexxie, lite iallafall, fast lite halvobekvämt är det men vad gör man inte för att vara lite inne...