måndag 23 juli 2007

Blågulingar i massor

Fredagen började bra, men spårade ur rätt snabbt. Dvs när Vikingen och jag hamnar i en bar så blir det alltid en rejäl runda. Vi skulle ta en öl eller 2 och sisådär 7-8 öl senare så vinglade vi hemåt, fast det blev faktiskt strax före kl 1 för vi behövde inte åka nattbuss.

På ställe nummer 2 var svenskarna i majoritet ett tag, det var väl inte direkt överdrivet skoj, men jag snackade så bra danska jag bara kan för att lura de rackarns blågulingarna, annars blir de ofta "häftplåster" och det slipper jag gärna. Och det var en farbror i 40-årsåldern (dvs en sådan person som ser minst 10 år äldre ut och har en gigantisk pensionsförsäkring och byxorna uppdragna till bröstvårtorna) som dansade twist, själv, och det såg så totalkomiskt ut att jag inte vågade titta på Vikingen för då hade jag brutit ihop totalt och krälat på golvet av skratt.

På lördagen gick vi och vi gick och vi gick och gick och gick. Jag tror vi traskade i rätt snabb takt i över 3 timmar, så senare på kvällen fick jag riktigt ont i foten och det har jag fortfarande, så jag linkar sakta fram just nu. Hoppas jag återhämtar mig inför prajden.

Efter att ha letat och letat efter en bra Kinarestaurang (den vi varit på tidigare och verkligen gillat, den var semesterstängd), så hamnade vi på en turkisk fullständigt värdelös restaurang istället. Vi käkade en buffé i brist på bättre och allt smakade ingenting. Det enda med lite smak var en löksallad, men annars kyckling ev kokt i vatten, lamm som smakade inget, inlagda salladssaker utan smak osv. BLÄ!!! Vad ni gör ät INTE på turkisk restaurang på Vesterbrogade!

Sedan blev det barrunda igen, jag var rätt mätt efter att ha ätit snabbt så jag drack långsamt och Vikingen som satt i sig en halv löksallad (han åt inte mycket av det andra) drack snabbt. 3 olika personer kom fram och snackade och kramades lite med mig, 3 tidigare dejter varav den ena var S minsann (som skulle vara i Turkiet fram till jul)...

2 kommentarer:

Anonym sa...

OMG!
Fortsättningen, tack!

Ponte sa...

Tyvärr måste jag jobba lite ibland också... Men den kommer så snart jag har tid!!!