onsdag 18 juli 2007

Patientbricka under uppragningsförök på syltan

Igår blev det ölande med en bekant, först på en megaposh utservering och sedan på en riktig sylta. Har ölat på syltan ett par gånger tidigare, men varit skeptisk till att äta där. Igår testade vi deras mat, inga krusiduller, men rejäl god hemlagad mat är bättre än en toast skagen marginellt större än en 5 krona för 80 spänn på det posha stället tycker jag, tråkig som jag är...

Det blev en trevlig kväll och en överförfriskad ung dam från Värmland, det var lite svårt att hänga med i hennes snack för grötig värmländska från en full kvinna är lurigt om man själv fått ca 7 öl innan, stötte på mig. Hon fick gå hem ensam tror jag... Jag kan ärligt talat inte minnas senast en kvinna stötte på mig, det kan inte ha hänt i modern tid, tur man är helt oattraktiv för det oförståbara könet. Hon halade iallafall fram sin patientbricka och visade den...

Min bekanting hade by the way 2 rejäla piercingar i sitt kön, men jag bad inte om att få se, det får bli en annan gång, eller troligen aldrig... Sov gott underbara människor!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Tur att bekantingen och värmlandsdamen inte började slåss om dig. Om en stått och viftat med patientbrickan i ena hörnet och den andra med sin piercade pung i den andra kanske man riskerar att tappa aptiten... :)

Anonym sa...

Usch, jag ogillar starkt mat på posha ställen. Man blir fattig och inte ens mätt. Tacka vet jag syltor. Billig och inte minst REJÄL mat.

Ponte sa...

Tobson - Jag kommer ihåg en episod från nattklubben Neptun i Haninge när 2 överförfriskade damer i 50-årsåldern rök ihop med knytnävsslag över en stackars 25-åring (snygg kille) som båda ville typ bli gravida med hemma i sängen... Jag håller mig till Vikingen ett par dagar till.

Kim darling - rejäl mat ska det vara...

Anonym sa...

Syltor är bra! :)

Ponte sa...

Japp, likaså sylt...

Anonym sa...

...och med all logik i världen borde sylt på syltor vara det bästa man kan tänka sig...

Ponte sa...

Japp, sylt på syltor på styltor...

Anonym sa...

Patientbricka var alltså metafor för... fitta?

Ponte sa...

Nix pix snygg-Tennis, inget sådant... Men den hade hon gärna visat om någon hade följt med henne hem...