lördag 14 juni 2008

Han var hård igen

Varning: Personer som inte känner för att läsa lätt homoerotiska historier bör avstå från att läsa detta inlägg.

När vi var vakna där mitt i natten (eller det var nog vid lunchtid skulle jag tro) så kände jag inte någon anledning till att ha några hämningar så jag lät honom få ännu ett blowjob så han skulle sova sött ett par timmar till.

Men jag måste säga att jag var imponerad över utlösningens storlek (igen) och att när det var överstökat och vi skulle skeda igen så var han hård, men det var inte läge att göra nått åt det. När vi så äntligen kravlade ur sängen frampå eftermiddagen blev det kaffe och sedan gick vi ut och såg på stan. Jag har bytt tåg där några gånger, men aldrig sett mer än stationen, det är en mysig liten stad med slott och allt.

Så det blev middagsätning ute, långpromenad och heterosportsbar där skillnaden mot bögbar bara var att bartendern var en kvinna, annars bara män och killar i publiken, några av dem rätt fina dessutom, man måste ju spana in lokalbefolkningen ju... Det kändes inte som rätt ställe att gosa på, så vi höll oss stilla och småkollade på fotboll och fick ett par öl.

Så traskade vi tillbaka i den ljumma sommarkvällen, hoppade i säng och förspelade lite. Jag tror inte att vi skulle passa sådär överdrivet bra ihop i sängen egentligen, men som den kukfixerade människa man är så blev det givetvis ett par blowjobs under natten och på morgonen skulle han till jobbet så han följde mig till bussen och jag påbörjade en 2,5 timmar lång resa hem (tokotur med alla anslutning), men det gjorde inget, jag var rätt så nöjd med utfallet av helgen.

Efter att ha haft en mycket dålig vår (sexmässigt iallafall), förutom ett par OK dejter så har det varit en sex utan förspel variant och en med migrän och maj månad var det heltorrt (lyckades ju inte ens ta mig till bastuklubben)

Inga kommentarer: