onsdag 11 juni 2008

Så dök han upp, Araben

När jag kommit till Köpenhamn blev det en tur till närmaste bar där jag träffade på den trevlige bartendern från kvällen tidigare, han hade nu ledigt men hängde där för att snacka skit och dricka öl. Det hände inte mycket spännande där, men när det närmade sig stängningsdags dök Lammis upp, rätt berusad efter att ha vodkashottat med sina tonårsvänner hela eftermiddagen och kvällen, tur jag slapp vara med om det iallafall...

Nåja, vi var ett gäng på 9 personer som inte kunde komma överens om var vi skulle gå, så till slut var vi 5 som gick åt ett håll och 4 åt ett annat. Eftersom kvällen var trevlig och jag hade kul så blev det inte av att smita in på bastuklubben utan jag följde med.

Efter några shot i magen och en öl spilld över mina byxor gick 2 stycken och vi var bara 3 kvar och tre är inget bra sällskap på nått vis, inte för mig åtminstone för jag blir alltid den som hamnar lite utanför snacket, det är min eviga roll. När vi kommit satt en mycket fin kille i 25-årsåldern (en vältränad kopia på idol-Sebastian om någon nu kommer ihåg honom), men han verkade inte så flörtvillig.

Men när det började kännas lite som gåvidare tid så dök han upp, Araben...

Inga kommentarer: