onsdag 18 juni 2008

Hårda killar

Lördagskvällen blev lite sen innan jag kom iväg, först skulle jag kolla klart på fotbollen och sedan såg jag att favvofarbröderna skulle med nästa tåg så jag inväntade dem så jag hade sällskap. Men när vi kom till Köpenhamn skulle de köpa korv, titta på stan by night och sånt, så jag gick till en bar och lät dem njuta av staden.

Det var ett rejält liv på en av gatorna jag passerade, så jag stirrade ner där och såg sedan en mycket bekant ryggtavla traska förbi, jag är 95% säker på att det var Vikingen. Så jag kände på mig att det här inte skulle bli så kul. Men hur det nu var så såg jag honom inte mer under kvällen, kanske för att jag höll mig på tre ställen och han är inte så glad för 2 av dem.

Nåja, jag fick kvällens första öl, snackade skit med de andra stammisarna varav en är Vikingens kompis, och efter en stund dök favvofarbröderna upp igen. Hängde sedan i baren framtill stängningsdags och fick med mig ett par stycken till nästa ställe till ingen nytta för det var så knökat där inne att vi vände i dörren, hamnade på stället där jag först träffat Araben (det var också rejält fullt men bara obehagligt och inte outhärdligt).

Det var många fina pojkar ute i lördags, men de var lammisar allihopa och kanske lite för fina i kanten för min smak, lite hårdare killar kände jag för och de skulle dyka upp...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lammisar klarar vi oss utan.
Hårda ska karlarna vara. Inte det minsta fina i kanten.

Anonym sa...

Hårda på vilket vis?

Ponte sa...

Kim - Jodå lammisar är fina de med när man känner för det

Tennis - På alla vis (inkl hårda i magen)