torsdag 19 juni 2008

Det är så svårt

"Jag ligger här alldeles ensam i min säng och vill sova med dig inatt..." Så skrev Araben sent igår kväll. Det var så sött av honom, men jag övervägde inte ens att åka, för 3-4 timmars sömn var inte vad jag kände för, det är nackdelen med att dejta folk i Danmark, man måste upp sablans tidigt för att hinna till jobbet.

Istället ska vi ha dejt ikväll (tror jag iallafall), det blir säkert en trevlig kväll, men det känns som en repris på förra året då jag ju också hade en "andradejt" i midsommarhelgen. Frågan är om jag ska vara jätteärlig nu eller om vi ska avstå från snack och skjuta snackandet det på framtiden? Så går det när man är egoist och bara tänker på sig själv, man kan tänka sig att anpassa sig lite, men egentligen vill man ha sin frihet att göra vad man vill.

Jag tror inte att förhållanden är min grej och jag förstår inte varför det är 2 typer av killar som faller för mig,
1. de över 40 (för jag räknas då som lammis)
2. de som vill ha ett fast förhållande och plockar fram kärleksförklaringarna på andra dejten och vill att vi ska leva lyckligt heteronormativa med villa, volvo, vovve och 1,8 barn. Jag säger lite som Kevin i Ensam Hemma: "När jag blir stor och gifter mig ska jag bo själv!"

Är lite skeptisk till Araben, visst är han söt och snäll och trevlig, men jag vet inte om det här kommer bli annat än kul i början och sedan jobbigt. Så jag ska vara ärlig och berätta att jag (om jag ska ha ett förhållande) ska ha ett öppet förhållande.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag säger: var ärlig från dag 1. På alla punkter.
Vill han ha ett heteronormativt förhållande kan du tipsa honom om mig.
För mig är han varken för hårig eller välutvecklad.

Ponte sa...

Bra, då ska jag ta upp det! Jag ska också tipsa honom om dig ;) Men han har mindre näsa än Zlatan...

Anonym sa...

Är du inte det minsta svartsjuk?

Ponte sa...

Jo om man går ut tillsammans med planen att gå hem tillsammans och den andre sticker med någon annan, men det är mer ett brutet löfte...