måndag 30 juni 2008

Lite gruppsex på det här så...

Efter att i maj månad haft total sextorka så kom juni och blev en helt OK månad, då får vi se vad som händer i juli, kanske nått riktigt smaskigt, vad vet man...

Juni blev också de stora problemens månad, eländets månad och lyckans månad. Nu är det bara att se framåt mot en skön sommar med nya möjligheter och har jag lite tur och skicklighet mitt i allt så kanske jag lämnar sommaren stärkt, glad och uppåt. Jag kom fram till att undvika förhållanden tills vidare, jag kan se mig i framtiden som sambo, men just nu vill jag inte binda mig, vill inte förlora min frihet. Kanske händer det, vem vet, för det enda vi vet om framtiden är att den börjar NU.

Ekonomiskt har sommaren varit rätt OK, inga oförutsedda utgifter (ännu), en hel del planer både stora och små väntar runt hörnet, men mer om dem när de förverkligats. Jag tror att jag med undantag för några dagars europride nog kommer att hålla mig i Skåne/Danmark hela sommaren, känner inget som helst behov av att resa till Norrlands inland, det fria livet har jag här och det är vad jag vill ha. Och lite gruppsex på det här så kan den nära framtiden bli riktigt bra!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du gör rätt - åk inte norrut.
Du har spenderat nog med tid där uppe.
Go down, boy.
Stay down.

Ponte sa...

"Go down" är dagens uttryck!