torsdag 12 juni 2008

I armhålan

Varning: Personer som inte känner för att läsa lätt homoerotiska historier bör avstå från att läsa detta inlägg.

Så låg vi där i sängen iförda bara herrunderbyxorna och jag med armen under hans nacke, det var tillräckligt för att få igång lite trevande hångel som sedan ledde till att underbyxorna hamnade på golvet och innan jag viste ordet av hade jag en arab liggandes på min mage och kände hans kön mot mitt.

Det var härligt att igen få klämma och massera två skinkor och det var inte svårt att märka att han gillade det. Så efter en stunds sängrullande villa han massera mig, så jag lade mig villigt på magen och fick en snabb massage, när han sträckte sig för att nå min nacke kände jag hans "tredje arm" glida längs mitt lår och min lilla inte så fasta bakdel.

Trots att jag var rätt trött så tänkte jag inte ge upp och somna utan när massagen var över tackade jag fint genom att ge ett litet blow job. Jag förstod snart att han var nära så jag lekte lite extra med tungan. men när han kom var jag lite för långsam så jag blev mycket kladdig i näsan, i ansiktet, i håret, på ryggen och i armhålan. Hur han lyckades med armhålan är för mig en gåta. Jag tror aldrig jag varit i säng med någon som haft en så rejäl utlösning...

Efter att ha torkat av oss lite så var det dags att sova, eller skeda snarare. Det är svårt för mig som är så varm och vill ha svalt att skeda någon som vill ha täcke på i ett riktigt varmt rum, så lakanet blev rätt vått på min sida iallafall.

Han somnade på 3 minuter. själv hade jag mycket svårt att somna, vilade mest den första timman. Efter några timmars sömn vaknade han, jag var då vaken igen också, så jag tyckte att det måste vara helt OK att tafsa lite när man liksom hade chansen, han var hård igen, skulle jag låta honom somna om eller var mitt sug efter ett hårt kön munnen för stark?

10 kommentarer:

Hasan sa...

Jag tror att jag hhar samma problem. Vill ha det svalt och skönt när jag ska sova. Och jag är inte heller den typen som somnar in lätt. Det är lite jobbigt när man ska sova över hos någon.
Men du verkar ha haft det ganska trevligt ändå. Hihi.

Anonym sa...

Du lycklige grabb!
ÅH!

Ponte sa...

Hasan - Jag trodde först du också hade haft problemet med armhålan, men så var det ju inte...

Kim - Mycket glad!

Anonym sa...

Bara ordet "arab" får mig att e*a*ul*ra.

Ponte sa...

Spontank*ma bara sådär?

Ponte sa...

Oj glömde visst en stjärna, det skulle INTE vara nått med koma!

Spontank*m*a bara sådär?

Anonym sa...

Åh! Skicka in denna sanna "novell" till ÖP!

Ponte sa...

Bra idé, ska bara skriva klart den först!

Anonym sa...

Det här var nåt annat än att sitta ensam på stationen.... Vill också...//per

Ponte sa...

Per - Åk till Danmark!