måndag 22 juni 2009

Morgonvärdshus

Funderade lite på trekantsförslaget, men bestämde mig för att avstå av två anledningar. För det första var den andre killen inte het på nått sätt och för det andra var jag lätt onykter och sliten och kände inte för sex överhuvudtaget.

Hamnade sedan i nästa bar där jag fick veta orsaken till poliserna kvällen innan. Återigen var det en misstänkt våldtäkt på Masken Bar, men den här gången var det en kvinna som påstod sig ha blivit utsatt. Hon var tydligen mycket berusad, hon kördes till sjukhus där man kom fram till att hon med all sannolikhet inte blivit utsatt för något. Själv mindes hon inget av det hela men höll fast vid att hon minsann blivit våldtagen. Den andra polisgrejen med pölen på gatan var det ingen som visste nått om.

Funderade på att åka hem men bestämde mig för att hålla ut till morgontimmarna. Träffade på plåstret igen, han hade tydligen blivit rånad och saknade även strumpor och skor. Måste säga att jag är skeptisk till det hela, men what ever...

Passade på att försvinna från platsen när han var på herrarnas och hamnade istället på Nattklubben som ju var ganska lugn en söndagnatt. Träffade den aningen negative killen jag träffat tidigare och tyckte det var en bra idé att hänga med honom om plåstret från helvetet skulle dyka upp igen.

När det var dags för stängning fick vi en morgonshot och något friskt, det var drinkmix av olika frukter utan alkohol, mums vad gott. Så skulle den negative ha med mig på morgonvärdshus och snäll som man är följer man ju med. Ett tragiskt ställe med tragiska fulla människor och billiga kvinnoluder en måndagmorgon och vi var väl kanske inte så mycket bättre förutom att vi inte hänger där varje dag... Efter det ville han att vi skulle besöka ännu ett morgonvärdshus, men det orkade jag bara inte utan åkte istället hem.

3 kommentarer:

Kim M sa...

Morgonvärdshuset låter minst sagt dekadent.

Dansken som var på Masken förra veckan. Måste lyfta ett varningens finger så att han är försiktig på detta farliga hak!

Ponte sa...

Det är klart dekadent... Dansken kan nog ta hand om sig själv tror jag

Kim M sa...

Nej nej, han är så lång och smal och vinglig och blir lätt berusad.
Jag ska träffa honom på lördag. Då tar jag ett snack med honom! Lite som far och son.