lördag 20 juni 2009

Söndagstrekant kanske

I söndags när jag lämnade luftmadrassen efter den ganska vilda morgonfesten, låg de fyra andra (det halva paret, den trevlige och den svarte killen) och sussade gott med trångt i dubbelsängen. Själv tog jag en promme in till byen, planen var att ta en runda och sedan åka hem, men det lyckades ju inte...

Efter att ha fått lite att äta hamnade jag i kvällens första bar. Det var den trevlige farbrorn som jobbade och turligt nog var det en del folk, så jag hamnade inte i festhörnan och slapp därför bli matad med allt för många shots. En av de äldre stammisarna råkade lite mer illa ut och blev rejält supen under bordet. Han mer eller mindre kröp ut när han lämnade baren, skämtet var att han nog kröp hem i sick-sack.

Efter att ha träffat på lite bekantingar och dragit ner några öl, så tänkte jag ta en liten runda innan det var läge att gå hem. Kom till bar nummer 2 och träffade några trevliga människor jag snackat med tidigare. De hade också hittat en fin het italienare med osexig dansk pojkvän och när de skulle till att gå ville de ha med mig hem på trekant, hmm skulle man eller skulle man inte, jag kom iallafall på att ... (Fortsättning följer)

2 kommentarer:

Kim M sa...

Undrar om den osexige dansken var riktigt trevlig och rolig. Eller varför föll italienaren för honom? Hmm..

Ponte sa...

Han kanske är bra i säng, vad vet jag...