torsdag 4 juni 2009

Ingen hetero-retero för mig inte

Så vaknade man på söndagen efter 6 timmars sömn, lagade kaffe och kom fram till att man ju lika gärna kunde åka till Köpenhamn ingen. Planen var den samma som kvällen innan, men det blev inget bastuklubbsbesök den här gången heller.

Funderade på att börja min kväll med en öl som uppvärmning, men hade lite svårt att välja ställe. Så det fick bli det gamla vanliga startstället. Där mötte jag Trekantskyssaren som var naken och hans amerikanske kompis (som också var naken), så jag tog plats bredvid dem. Det hade tydligen gått vilt till tidigare under kvällen eftersom de båda som arbetat första passet hade hetsat varandra till shots och när de slutade för kvällen var de knappt i form att lyckas gå...

Den fulla bekantingen från kvällen innan var också där, han hade inte lyckats ta sig hem utan var fortfarande ute sedan lördagen. Det var en hel del folk ute och väldigt många turister, så den säsongen verkar vara igång nu, trevligt.

Trekantskyssaren gav upp efter ett tag, han hade nämligen ett litet problem. Två av hans ex satt och snackade med varandra vid bordet bakom. Jag förstod aldrig varför det skulle vara ett problem, men han var mycket bekymrad och gick. För övrigt gick de båda exen hem tillsammans tror jag, de hånglade iallafall.

Mötte en av dem som jag hängt på kvällen innan och han berättade att han sett mig och italienaren den där kvällen för en månad sedan eller nått och tyckte att vi verkade vara duktiga hånglare. Det känns alltid bra med en liten komplimang, men det gjorde inte att jag ville göra samma sak med honom...

När det började närma sig stängningsdags gick också amerikanen och samtidigt dök Frisyren upp, så jag spenderade den sista halvtimman med honom och följde honom till retrofest på det tidigare homodiskot Pan, men bestämde mig för att inte gå in, det visade sig vara en mycket bra idé. Fick sedan veta att Frisyren (som ju är några år äldre än mig) känt sig som 20 år äldre än alla andra och merparten av besökarna var hetero och mycket trendiga. Så jag är glad att jag skippade hetero-retero festen.

Gav för övrigt Frisyren 2 löften, det ena var att klippa mig (det behövs, har inte kommit på vad jag vill ha och eftersom slingorna växt ut ser det tydligen ut som om jag börjar bli skallig), så det ska jag göra idag tänkte jag. Det andra löftet var att komma och besöka honom framöver, men han ska höra av sig om det. Jag hoppas han glömt det... Att jag ska vara så lättpåverkad!

2 kommentarer:

Kim M sa...

Oh, du är så lättpåverkad!
Klipp dig du. Kanske kan du testa en helt ny frisyr!

Ponte sa...

Får bli bättre på att säga NEEEEEEEJ!!!