torsdag 18 juni 2009

Porrnovellen om morgonfesten del 3

Varning: Personer som inte känner för att läsa lätt homoerotiska historier bör avstå från att läsa detta inlägg.

Vi låg där på golvet och jag kunde bara inte ge honom det han just då behövde när räddaren i nöden dök upp. De i sovrummet var tydligen nöjda med sitt sin tre- eller fyrkant och nummer 1 kom intraskande naken. ”Du tar över” var mina första ord till honom. Min högra hand var kladdig av allt glidmedel, men jag var ju tvungen att ta hand om Brasilianen. Så där låg vi, Brasilianen på rygg på trägolvet, nummer 1 red honom (den stora tjocka lemmen gled liksom bara in) och jag hånglade med Brasilianen och fick rejält ont i armbågen för att inte gnida glidmedel på golvet i onödan.

Nu stod de båda andra, den trevlige och den svarte killen runt oss och kollade på, Nummer 2 snarkade i sovrummet. Nummer 1 kom på Brasilianens mage och på min vänsterarm och när han var nöjd med ridandet tog jag över. Den stora tjocka styva lemmen passade precis i min mun medan jag försökte hålla halsinfektionstankarna så långt borta som möjligt. Märkte inte att Brasilianen skulle till att komma, så jag var plötsligt kladdig runt munnen, i ansiktet och håret, men med en rejäl tungkyss lät jag Brasilianen få tillbaka det jag hade fått i munnen av honom...

Vi var nu 5 nakna halvnöjda killar i vardagsrummet, och eftersom min dragning åt fyllesex är minimal lät jag min egen utlösning bero, det brukar vara hårt och långt arbete som nog skulle försvåras ytterliggare av att fyra tittade på… Den svarte killen klädde på sig, vi andra festade på de ljumma ölskvättar som fanns i olika burkar, spelade lite musik och snackade lite. Nummer 1 tog fram en elektrisk luftmadrass som han blåste upp och Brasilianen kröp direkt ner under täcket.

Några minuter senare kändes det som om alla var på gonatthumör och när jag som bäst skulle till att krypa ner bredvid den nu sovande Brasilianen blev det full fart på musiken igen och de tre andra var snabbt uppe och började hångla. Min första tanke var ”Nej, säg inte att vi ska börja om igen.” Men så blev det inte, efter en sista dans traskade de andra tre in i sovrummet medan jag kröp ner bredvid Brasilianen på luftmadrassen och fick en het kille att skeda några timmar.

Festen slutade vid 12-tiden på dagen och 4 timmar senare vaknade jag av att en mobil ringde. Brasilianen rullade över mig och tog samtalet (det var hans mobil) och såg att det var tid för honom att gå. Jag fick en minuts hångel, så hoppade han i sina kläder och begav sig ut i den soliga söndagseftermiddagen. Jag funderade på att försöka att sova vidare, men insåg att jag var fyllevaken. Så jag klev upp, letade efter mina kläder. Min ena strumpa var borta, så jag råkade på att ta en annan svart strumpa jag hittade. Städade sedan undan lite ölburkar och skräp från bordet, skrev mitt blogginlägg och begav mig också ut i solskenet.

2 kommentarer:

Kim M sa...

Oh KÄRA nån.
Du får ta och ändra "...lätt homoerotiska..." till "extremt bögporriga".

Hoppas någon filmade er. Det låter som en bästsäljare.

Ponte sa...

Jag får ändra det till nästa gång... Jodå den finns i en bögporrfilmhylla nära dig när som helst ;)