onsdag 24 juni 2009

Varken nakenkväll eller grupporgie

Lördagen började riktigt bra, först satt jag mittemot en het muskulös solbränd brandman och sedan mittemot en het läsande turkisk kille. Detta var givetvis på tåget, men man får vara glad för det lilla ibland. Hade kommit på att jag skulle köra med skinnbyxor en sista gång innan värmen kom, det skulle visa sig vara mindre genomtänkt...

När jag kom till kvällens första bar var det rätt stilla trots att klockan nått 11, vid den tiden en lördag brukar det vara lite stämning, men inte den här kvällen. Någon påstod att det var pga nakenkvällen på läderklubben, men jag hade ingen aning. Själv kom jag snabbt fram till att det inte skulle bli någon nakenkväll för mig iallafall.

Träffade två amerikanska turister som undrade om det alltid var så här lugnt och stilla på lördagskvällar. Förklarade att det inte var normalt, men att det kanske skulle dyka upp mer folk senare. De hade varit på två andra barer tidigare och de var tydligen lika stilla, så de bad om en vägbeskrivning för att komma till nästa ställe som jag iochförsig visste skulle vara rätt lugnt, men eftersom den ena hade damparfym lät jag dem gå utan diskussion. Har lite svårt för damparfymer även om han var lite fin... När de gått dröjde det inte en halvtimma så välte det bara in folk, så de hade lite otur om man säger.

Traskade vidare till nästa ställe som också var lite mer stilla än vanligt. Träffade ett par av de trevliga stammisarna, den ena stötte på mig men jag var inte värst intresserad. Mötte den äldre mannen som presenterade mig för sin bög-kusin, men jag valde att inte stanna utan gick till nästa bar. Där var det också lite stilla även om det fanns gott om folk. Träffade någon fransk turist som var lite sexig på nått sätt även om han var lite för gammal för min smak.

Så var frågan, ännu en bar eller Dansbaren. Kom fram till att det ju varit trist på Dansbaren så jag tog en vanlig istället först. Där var det tokfullt iallafall, mötte det halva paret och båda var riktigt onyktra. Hade lånat den ena 300 kronor veckan innan och med tanke på hur onykter han varit förutsatte jag att han inte skulle komma ihåg, men det gjorde han. De höll som bäst på att samla ihop folk till en grupporgie, men med tanke på de människor de fått ihop så var jag inte ett dugg intresserad.

Inga kommentarer: