torsdag 18 juni 2009

Porrnovellen om morgonfesten del 2

Varning: Personer som inte känner för att läsa lätt homoerotiska historier bör avstå från att läsa detta inlägg.

Hela tiden under morgonfesten hade jag tyckt att kokainheteron verkat bekant på nått sätt, hans konstiga engelska uttal och det faktum att han hela tiden såg väldigt nöjd ut. Ungefär nu kom jag på vem han var. Vi hade skämtat lite mellan oss att eftersom hans enda samtalsämne under kvällen, förutom droger, var att han hela tiden nämnde att han var hetero, 25 gånger i alla fall. Och sättet han följt med oss påminde om samma sak, första gången jag var i säng med två män. Den historien kommer senare…

Tillbaka till morgonfesten. När det inte längre fanns någon gratisöl kände kokainheteron för att bege sig till någon kompis som hade starkare droger än de joints han hittills fått och plötsligt var vi 6 bögar kvar. Av oss var två knullandes på toaletten, en sovandes över bordet och så var det vi andra tre.

Brasilianen och den trevlige återvände och det blev på något sätt startskottet på det hela eftersom den trevlige var helt naken och brasilianen hade bara sina herrunderbyxor på. Minuten senare var vi fyra på dansgolvet, den svarte killen var lite blyg och satt kvar, nakna och hånglade. Minuten senare slickade nummer 1 och jag den trevliges lem och varandras tungor. Minuten efter det hade den svarte killen fått av sig kläderna och sög nummer 1, och den trevlige lekte med nummer 1’s bröstvårtor medan jag nu hade Brasilianens styva lem i min mun. ”Åt helvete med halsinfektioner, den dagen den sorgen.” Nummer 2 sov över bordet…

De andra tre begav sig nu till sovrummet och lämnade oss nakna i vardagsrummet. Efter lite sugande, hånglande och lekande kände jag att det kanske skulle gå att ha sex trots mitt relativt berusade tillstånd, så vi gjorde ett försök. Han rullade på en kondom på min lem och sjönk sakta ned över den, han verkade gilla det och jag var halvvild med hans fina rygg. Turligt nog man har långa armar så jag kunde nå hans bröstvårtor och leka lite med dem samtidigt.

Så lade han sig villigt på ryggen på det hårda trägolvet, jag lutade mig över, lät den glida in, lutade mig fram och tungkysste honom ordentligt, han verkade rätt nöjd. Efter det blev det dags bakifrån och när vi som bäst kommit igång med det vaknade nummer 2 som ju satt och sov vid bordet och undrade vad vi höll på med. Personligen tyckte jag det var rätt uppenbart, men men… Han traskade förbi oss och in i sovrummet där jag tror att han hoppade in i deras trekant och sedan somnade.

Till slut var Brasilianen trött på att ha min lem uppkörd och ville ge mig samma behandling. Det är nått jag inte är bra på, speciellt inte med en rejält stor och tjock lem. Men en kondom rullades på, en rejäl omgång glidmedel applicerades, han lade sig på rygg och jag gjorde ett halvhjärtat försök att glida ner. Jag behöver kanske inte tillägga att det inte alls fungerade, får leka lite med min buttplug inför nästa gång tror jag. Återigen var Brasilianen stenhård och megakåt och jag kunde inte hjälpa honom, hur löser man det på bästa sätt?

Inga kommentarer: