tisdag 5 maj 2009

En liten omgång på herrarnas

När jag kom vidare i torsdags till en bar med sittplatser träffade jag en av trekantskyssarna och han var på shotshumör, så vi fick dessvärre några sådana, det brukar inte vara bra för min kropp, men men...

Vi träffade också en lustig dansk som babblade på om negativa saker, han hade bunkrat upp med konserver hemma så han skulle kunna klara ett kommande kärnvapenkrig. Dessutom hade han gjort en skönhetsoperation. De hade tagit bort en bit av käkbenet för att ge honom en mindre haka och dessa benrester hade sedan malts ner och blandats med nått lim/bindningsmedel och lagts in för att ge honom tydligare kindben. Vi båda andra var rätt övertygade om att vi inte skulle testa det.

Efter ett tag kom den ena halvan av det halva paret, så jag presenterade honom för trekantskyssaren och själv började jag snacka med någon bekanting, ett mycket givande samtal måste jag säga. 10 minuter senare var trekantskyssaren och det halva paret borta, det visade sig att de hade passat på att få en omgång sex på toaletten... När de kom tillbaka blev jag inbjuden att sova över hos det halva paret och sedan hänga med dem och några andra på picknick på fredagen, jag höll mig neutral i den frågan.

Lämnade det halva paret med motiveringen att jag skulle till McDonalds, vilket jag gjorde, men levde inte upp till löftet att dyka upp på dansbaren en halvtimma senare, valde att ta en annan bar istället och blev kvar eftersom den mycket heta bartendern jobbade... De hade dagen till ära öppet en extra timma, så när jag sedan ramlade in på dansbaren var det halva paret försvunnen.

Fortsatte sedan på nattklubb, men stannade inte så länge, var trött och aningen berusad, så det var lika bra att bege sig hemåt.

Inga kommentarer: