tisdag 30 juni 2009

Parkragg

Varning: Personer som inte känner för att läsa lätt homoerotiska historier bör avstå från att läsa detta inlägg.

Ikväll kom Ponte, efter att ha sett 'allo 'allo, på att han var lite sugen, så han bestämde sig för att testa nått nytt. Jag har aldrig riktigt varit i cruisingparken, förutom tillsammans med en dansk jag skulle visa runt och vi fick nästan hjärtattack i mörkret och en gång för några år sedan på väg hem från heteroklubb kl 4 på morgonen. Ingen av gångerna blev det nått annat än att man traskade igenom.

Tyst smög jag in mellan träden, grusgång är inte sådär jättebra när man ska gå tyst, så inte en människa. Ställde mig nära en lykta och lutade mig över den låga muren för att titta på utsikten medan jag väntade för att se om nått hände. Hörde att någon var en bit bakom mig i skuggorna, men jag tittade inte. Efter en liten stund kom en rätt snygg kille av utländsk härkomst gående längs grusgången, han kastade en enda blick på mig, inte mer, gick förbi och ställde sig vid muren längst bort, spänningen gjorde mig hård. Han tände en cigg.

Han i skuggorna kom fram, men inte så nära och satte sig på en parkbänk, det var en äldre lite rund man. Den runde satt kvar en minut eller så, klev upp och återgick till skuggorna. Jag hörde hur han öppnade gylfen på sina byxor och hörde hur han småstönade när han började tillfredsställa sig själv, tror att jag var runkobjektet, men men.

Den mörka killen gick förbi mig igen, kastade en blick men inte mer. Jag funderade på att ställa mig bredvid honom och fråga om han hade en cigg, men vågade inte. Efter en stund var frågan, ska jag gå hem eller ska jag försöka. Lämnade min plats vid muren, gick förbi honom till det andra hörnet, stannade en minut, gick tillbaka. Båda gångerna kollade jag ordentligt på honom och log lite nätt.

En minut senare kom han och ställde sig bredvid mig, tittade mig i ögonen, lade sin hand på min bula och började smeka den. "Häng med mig dit bort", sa han. "OK", svarade jag. Var lite orolig, tänk om han hade två bögknackarkompisar där.

Han visade vägen till ett avsides ställe mitt i stan två kvarter bort, ett ställe där ingen går förbi. Han öppnade mina byxor, tog fram min lem och började suga. Han var rätt duktig på det, men efter ett par minuter lade jag min hand på hans axel, så han klev upp. Jag satte mig på en bänk, öppnade hans byxor, tog hans kuk i munnen, slickade och sög. Det var mycket spännande, speciellt som jag aldrig gjort nått sånt utomhus.

Lekte lite med hans bröstvårtor och fortsatte tills han snabbt drog ur sin kuk och sprutade sin sats på asfalten. "Vill inte du ha utlösning", frågade han. "Nej", svarade jag. Jag fick en cigg, vi småpratade en minut och traskade hem åt varsitt håll. En klart trevlig upplevelse...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Cruising är spännande...;)/Båstadgrabb

Kim M sa...

Att du vågade!

Ponte sa...

Båstad - Klart spännande, måste testa igen någon natt...

Kim - Det gjorde jag egentligen inte, men ibland så får man vara lite wild 'n crazy!