tisdag 16 juni 2009

Förlåt men är det OK om jag...

Vnligtvis brukar jag inte dyka upp på Nattklubben förrän framåt 5 eller 6-snåret, men eftersom det varit så tråkigt på Dansbaren var jag där betydligt tidigare. När jag kom dit mötte jag någon skäggig kille jag snackat med i någon bar för ett par veckor sedan, han är väl inte riktigt min typ, men vi hamnade i snack med två killar bredvid oss, den ena ganska läcker.

Det visade sig att den läckre hade med sig sin hetero-bror eftersom bägge var sugna på att gå ut och festa. Den läckre hade nått problem med sitt förhållande tydligen och var därför festsugen en torsdag... När vi stod där och snackade var det en kille i gul tröja (han såg för övrigt aningen sjuk ut) som kom fram och började snacka med mig. Visste inte riktigt vad han ville och var inte direkt intresserad.

Så traskade den skäggige, den läckre och hans bror till dansgolvet för att skaka loss lite och han med gula tröjan började snacka med mig igen. Det var nämligen så att hans kompis tyckte jag var het (!), men kompisen är minst lika blyg som mig och utrustad med ännu sämre självförtroende.

Så jag började snacka med hans kompis som började det hela med att be om ursäkt för de 5 kilo han lagt på sig under våren. Han var jättetrevlig och efter 5 minuter bad han om ursäkt för att han tog upp min tid. Så jag informerade honom att inte skulle be om ursäkt för saker, iallafall om han inte slagit till mig eller nått.

När vi snackat länge och väl dök den osnygge som haft sex med de båda indianerna på toaletten tidigare upp och började stöta på killen som ursäktade sig och för att bli av med den osnygge lutade han sig fram och kysste mig 3-4 gånger. Det fungerade, den osnygge gav sig nu på någon annan istället. Så fick jag minst 2 ursäkter för att han kysst mig. Fick ta lite initiativ och hånglade lite med honom och fick en ursäkt för det också...

Så kom killen som ursäktar sig på att han skulle hem och undrade om jag ville följa med, "inget sex eller nått, bara sova ihop". Jag var inte sen att hänga på, stack först till dansgolvet för att ta avsked av den läckre och hans då rätt berusade bror.

Ut i ösregnet, vi hittade en taxi och när vi klev in såg jag plåstret från helvetet på väg till Nattklubben, så vi kom iväg i rättan tid. kom fram till hans lägenhet, vi fick smyga in för hans väninna som han delade lägenheten med sov.

Han ville att vi skulle duscha och undrade om vi skulle duscha var för sig eller tillsammans, sedan bad han om ursäkt för att ha frågat redan innan jag svarade. Mitt svar var "Självklart ska vi det". Det var väldigt små steg mot nått under duschandet trots att jag försökte övertyga honom om att han fick ta så mycket han ville på min bleka kropp. Till slut hade han iallafall utforskat större delen av den med sina händer.

Vi hamnade i säng och han undrade om det var ok att han låg mot mig, så jag passade på att tokhågla med honom och skeda honom rejält nästan hela natten. Och jag bad inte om ursäkt för det...

2 kommentarer:

Kim M sa...

"Inget sex eller nåt, bara sova ihop". Den raden har jag inte fått tillfälle att yttra på länge. Men snart så.

Härligt att du skedade ordentligt.

Ponte sa...

Det tycker jag du ska säga ofta, men ibland får du kanske visa din brunst också...