torsdag 18 juni 2009

Porrnovellen om morgonfesten del 1

Varning: Personer som inte känner för att läsa lätt homoerotiska historier bör avstå från att läsa detta inlägg.

Brasilianen, hans kompis, kokainheteron och jag kom in genom dörren i den lilla lägenheten. Man kommer in i minihallen, till vänster det lilla köket, rakt fram sovrummet och till höger vardagsrummet. Det första man ser är rakt in i sovrummet där det på sängkanten finns en gungande mansrumpa och när man drar sig mot vardagsrummet ser man två kroppar röra sig. Det var ju inte så svårt att lista ut vilka, eftersom det halva paret nummer 1 och den svarta killen sitter vid bordet och dricker öl.

Vi plockar fram våra nyinköpta öl, ställer dem på bordet och kokainheteron börjar med frågan om det finns nått spännande att röka eller sniffa och det fanns det tydligen. Nummer 1 och han satte igång joints, men både den svarte killen och jag, vi avhöll oss från sådant. Morgonfesten fortsatte, nummer 2 iklädd morgonrock och den trevlige killen som inte hittat sin t-shirt återvände från sovrummet.

Det blev mycket rökande bland dem som var sugna på joints och efter tag lämnade Brasilianens kompis festen. Antar att han följde med utifall att nått riktigt skumt var i görningen. Brasilianen och nummer 1 plockade också av sig sina tröjor, men eftersom jag tvekade kändes det lite märkligt att göra det 5 minuter efter alla andra, så jag behöll min på. Brasilianen har en fin bringa även om den inte är så muskulös…

Festen fortsatte, nummer 2 somnade över bordet och trots några försök fick vi inte liv i honom, men han snarkade i alla fall inte och någongång får man vara glad för det lilla. Jag såg till att hålla mig framme på ölen eftersom jag trots allt betalt för de flesta av dem, alla var glada, men det hela kändes lite återhållsamt. Så skulle Brasilianen på herrarnas och ville ha mig med, klart man hängde på.

Brasilianen slet av både sina och mina kläder på det minimala utrymmet och trots min försäkran att jag inte är direkt för sexuella aktiviteter när jag är berusad, så satte han sig på toastolen, tog min lem i sin mun och började suga. Det visade sig inte fungera nått vidare och det hade jag inte heller trott.

Istället började jag tungkyssa honom, jag lekte med hans bröstvårtor, kysste hans kropp och nådde till slut ner till hans stora styva lem som jag också slickade lite på. Min skräck för halsinfektioner gjorde mig klart skeptisk till att ge mig på den mer än så.

”Det här kommer inte funka”, konstaterade jag. ”Jag är megakåt och måste bara få nått”, svarade han och såg missnöjd ut. Men så ljusnade hans ansikte. ”Du kan ju skicka in den trevlige, han vill ha mer”.

Jag hoppade i kläderna och återvände till festen. Den trevlige småhånglade lite med nummer 1, så jag hoppade in mellan dem, tog hand om nummer 1 och sa till den trevlige att ”någon har mycket styv lem och väntar på dig på toaletten”. Den trevlige blev mycket glad över det och kilade iväg med ett fånigt leende på läpparna. Nummer 2 sov fortfarande över bordet och jag lyckades lägga beslag på den sista ölen.

Inga kommentarer: