tisdag 14 juli 2009

Om kokainheteron

I porrnovellen om morgonfesten utlovade jag en uppföljning om killen som beskrevs som kokainheteron och här kommer den.

Sommaren 2006 (dvs innan jag började blogga) var jag ute och drack öl med kompis H en kväll. Vi var ute nästan varje helg på den tiden och en vanlig kväll så träffades vi, jag drack öl och han vodkadrinkar och vid 2-tiden var han för full och gick hem, så också denna gång.

När H gått träffade jag en kille från sydostasien som var på affärsresa (rik kille i min ålder) och visade honom runt till några av de lite senare ställena. När vi skulle gå hem till hans hotellrum från Nattklubben så tog en tredje kille sällskap med oss bara sådär. Hans engelska var utmärkt, men han hade ett lite lurigt uttal och det var inte danskt.

Vi kom till hotellet, hamnade i säng och den tredje killen fick sig en rejäl omgång i sänghalmen och sedan tackade han för sig och gick. "Din kompis hade bråttom hem" tyckte affärsmannen. "Hmm, jag trodde det var din kompis" svarade jag. Det visade sig att killen bara helt utan vidare hängt på oss.

Killen som bara hängde med är med 99% säkerhet samma kille som bara hängde med i taxin till morgonfesten, där kallad kokainheteron. Tillvägagångssättet är det samma båda gångerna, bara hänga med utan att vara inbjuden, han har samma lustiga engelska uttal, utseendemässigt mycket lika och officiellt hetero.

Kan tillägga att affärsmannen och jag sov gott och nästa förmiddag hade vi bra sex när dörren plötsligt öppnades och en städdam kom inrusande utan att knacka. Så det kan gå ibland...

4 kommentarer:

Kim M sa...

Det verkar ju funka för grabben. Det finns så många människor som är så olika mig, det är min första tanke.

Sedan undrar jag så klart vad städdamen sa. Och exakt vad ni gjorde när hon klev in...

Ponte sa...

Städdamen sa inget, men affärsmannen bad henne gå omedelbums. Det var en rejäl omgång analsex som pågick just då...

Kim M sa...

En rejäl omgång. Gött.

Ponte sa...

Men vi tappade tråden lite när hon kom in om man säger...