fredag 3 juli 2009

50-årsfesten

I tisdags var jag inbjuden till en 50-årsfest i Köpenhamn. En av stammisarna som jag brukar snacka med i baren fyllde år och hade bjudit in lite folk till gratis öl och smörrebröd mellan 16 och 18. Hade snackat med bartendern helgen innan och fått veta att jag inte skulle ha nått med utan istället lägga 100 kr. Det blev lite konstigt eftersom många hade med sig ett litet paket.

Men eftermiddagen började med en öl på uteservering, sedan kom jag till festen. Baren där festen hölls var öppen som vanligt, så det var blandat med bekantingar och annat löst folk som var törstiga. Smörrebröden var smarriga även om det inte rekommenderas att äta hälleflundra med nått remouladaktigt om man har skägg, antar att jag såg ut som om jag just utdelat ett blowjob...

Redan när jag dök upp var folket igång med att köpa shots till varandra och även om jag avstod från många blev det några. 50-åringen vinglade hemåt efter två timmar och de andra fortsatte köpa shots... Bartendern slet av sig kläderna och jobbade i bara herrunderbyxorna som han dessutom drog ner baktill. Han hade ingen direkt fin rumpa, men det hindrade honom inte.

För att undvika alla shotsen traskade jag vidare. Det andra stället var helt dött när jag kom, men när jag skulle till att gå dök en bekanting upp, så jag blev kvar ett par timmar till. Fick veta vad klockan var och tänkte att jag ju hade rikligt med tid tills tåget gick, men när jag lämnade baren en stund senare insåg jag att någon tydligen hade fel på sina klock-kunskaper för mitt sista tåg hade då visst redan gått, mindre bra.

Återgick till baren där 50-årsfesten hållits och då såg jag nått läckert...

Inga kommentarer: