torsdag 30 juli 2009

Tveksam men snabb

Sent på söndagsnatten i Nattklubben hade jag just påbörjat kvällens sista öl (skulle det visa sig) när jag såg en ganska ung och ganska het kille som kollade på mig. Jag kollade tillbaka, log lite och kom sedan på att han när som helst skulle raggas upp av någon annan, dags att göra slag i saken.

Traskade fram till honom och frågade ”Dansk?”. ”No” svarade han och innan jag hunnit säga nått mer hade jag hans tunga i min mun. Minuten senare undrade han om jag ville följa med honom hem nu på en gång. Jag var skeptisk, brukar inte göra sånt utan jag vill lära känna folk lite mer än smaken på deras tunga innan jag går hem med dem, men i det här fallet blev det ett ja.

På väg till taxistället berättade han att han glömt sitt visa-kort och om jag kunde betala för ett par öl och för taxiresan. Mina varningsklockor ringde igen, men jag bestämde mig för att hänga på i alla fall. ”Du vill inte tillbaka till Nattklubben istället” undrade han plötsligt, nej eller ja, nej eller ja, nej eller ja. Det var på håret att jag skulle ha sagt ja, men bestämde mig för att kliva in i taxin. Frågan är vad som väntade när vi kom fram…


Glöm nu inte att rösta angående detta inlägg!

2 kommentarer:

Kim M sa...

Men åh så spännande!
Fortsättningen, tack!

Ponte sa...

Den kommer, nästa vecka... Men var inte orolig, jag överlevde uppenbarligen