söndag 5 juli 2009

Sol, varmt och lugnt

När jag lämnat den unge läckre på torsdagsförmiddagen blev det en promme och sedan till att sitta på en parkbänk och titta på folk en stund. När jag tröttnat på det fick jag mig nått att äta och hamnade sedan på uteservering. Efter att 8 flygfän valt min öl som sitt ställe att ta självmord på så valde jag att ta nästa öl inomhus.

Nummer 1 från det halva paret dök upp och hade någon trevlig yngling med, vi blev presenterade för varandra och snackade lite. Bestämde mig sedan för att hålla låg profil och höll mig till att snacka med en av stammisarna istället.

Traskade vidare till stället där jag hittat den unge läckre kvällen innan. Träffade Lammis som skulle ha två öl innan han skulle hem, ta en tupplur och sticka till jobbet (han hade nattjänst tydligen). Det var inte värst kul, så jag bestämde mig för att traska till nästa bar som också var lugn och händelselös. Det är väl inte så många som går på bar en tidig kväll då solen skiner och värmen är på topp.

Tog ett par andra barstopp innan jag nådde Dansbaren där jag återigen träffade Lammis. Han hade visst tappat lusten att jobba natt och sjukanmält sig så han kunde ut och festa. Fick sedan honom med mig till Nattklubben och det var här det började hända saker...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lammis ska veta hut!

Kim M sa...

Haha. Det var jag som skrev det. Jag är inte anonym.

Ponte sa...

AnonymKim - det behöver alla unga slynglar enligt min ringa mening.

Kim M sa...

Helt rätt!