onsdag 29 juli 2009

Leksaksbutiker

Så vaknade man på lördagseftermiddagen i en fin lägenhet i ett mycket fashionabelt område. Det blev en omgång sex när vi vaknat, ganska bra sex till och med, och Ponte ställde upp på nått han vanligen brukar undvika, men det skadar ju inte att ställa upp så länge det inte gör allt för ont.

Efter en rejäl omgång i sängen hände nått som händer ytterst sällan. När man kommer upp i min höga ålder brukar man ju inte riktigt fungera som en tonåring, men efter en rejäl gos-sex-tung-omgång blev det manssaft på magen, i ansiktet, på kudden och i hans hår. Kan inte ens minnas senast det hände, men mycket trevligt…

Så blev det dusch var för sig och sedan en slät kopp kaffe. Men eftersom han bor med pojkvän (som var hos sina föräldrar under helgen) så fick jag halvkrypa in i köket, en av deras bästa vänner bor i lägenheten på andra sidan en smal kanal och kan se in i deras kök nämligen.

Så blev det en tur till shoppingcentret Field’s där vi besökte alla leksaksbutiker, han skulle hitta en present och dessutom fick vi med lite mat. Så blev det mumsig lunch och en tupplur. Hade då tröttnat lite på honom, vi hade liksom talat om allt, så det blev lite tyst. Han ville att jag skulle stanna och sedan gå ut med honom och hans kompisar på OutGames-öppningen, men jag skyllde på att jag skulle ut med det halva paret vilket inte var helt sant.


Glöm nu inte att rösta angående detta inlägg!

2 kommentarer:

Kim M sa...

Du är så snäll som ställer upp.

Ponte sa...

Det måste man vara