torsdag 23 juli 2009

En riktig kvinna

När Stilikonen gått i torsdags så lovade jag att eventuellt komma till Köpenhamn igen på fredagen om jag var tillräckligt pigg. Men eftersom jag inte kunde komma hem mitt i natten så var det bara att fortsätta vidare.

Hamnade i Dansbaren där norrmännen från tidigare på kvällen hängde. De frågade efter Stilikonen, men jag lovade att han skulle vara ute igen kvällen efter. Den ena av norrmännen var riktigt onykter och passade på att dansa på ett bord vilket bartendern inte uppskattade.

Hamnade i snack med en heteroman vars flickvän/tantvän brukade vara ute med kompisar på Dansbaren. Nu var han på väg hem efter en kväll med grabbarna och tänkte vänta in 5-slaget när bussar och tåg börjar köra igen och valde då Dansbaren. "Vad gör en så snygg kvinna som bartender i en homobar" var hans fråga till mig. Fick på ett fint sätt förklara att hon nog inte riktigt var kvinna, eller rättare sagt inte född som kvinna, men nu är hon ju kvinna. ”Å fan, det kan man verkligen inte tro” var hans reaktion, och det kan man heller inte så länge hon inte snackar…

Träffade sedan den äldre mannen och traskade med honom till Nattklubben. Återigen var planeringen på stället inte optimal för en torsdag i juli är det en massa folk som går ut och den ende som jobbade i baren hade minst sagt händerna fulla. Till slut fick vi nått att dricka och då kände Ponte att han var riktigt onykter. Frågade den äldre mannen lite snällt om jag fick snarka på hans soffa och det fick jag, så det bar av ut till honom när stället stängde.

Inga kommentarer: