fredag 10 juli 2009

Fransmannen gick hem

När trekantskyssaren fått sig en "omgång" på herrarnas passade han på att slicka fransmannens arm (vilket fransmannen inte uppskattade) och attackera mig med en våldsam tungkyss ända ner i halsregionerna (vilket jag till viss del uppskattade).

Till slut traskade vi vidare till Dansbaren, fransmannen skulle hem till sitt rum, men gick med oss och blev kvar. Det var inte många människor ute, det var ju trots allt natt mot måndag.

Vid bordet bredvid stod tre människor, en ung kvinna, en man i 40-årsåldern och en i 50-årsåldern. Vi funderade över om den äldre var kvinnans far, men så plötsligt kom hon till vårt bord och undrade om hon kunde sitta med oss. Det visade sig nämligen att hon var ute med sin kompis och den äldre herren hade brutit in och tjafsade om sin osäkerhet kring kvinnor eller män i sängen och om det egentligen fanns homosar eller om det bara var ett sätt att få enkel sex. Nu orkade hon inte med diskussionen längre utan lät kompisen ta den helt och hållet.

Fransmannen var trött och jag var inte så intresserad av kvinnans snackande, så vi pussades och gosades lite, inga tungkyssar för fransmannen hade bitit sig i tungan och den gjorde ont. Men så vid 4-snåret bestämde fransmannen sig för att gå hem till sitt rum, men jag bestämde mig för att sitta kvar och inte traska med honom en bit på vägen, mina fötter var nu mycket ömma efter allt promenerande de senaste två dagarna.

När han gått envisades kvinnan med att vi var ett så fint par, jag måste åka och hälsa på honom och varför följde jag inte med honom till hans rum osv. Mina svar var av typen "vi ser vad som händer". Fransmannen var förövrigt inte riktigt nått för mig, jag behöver någon som är lite mer verbal om man säger.

För att slippa diskussionen med kvinnan tackade jag för mig och traskade till Nattklubben för att invänta mitt tåg hem. Det första jag ser är en man (amerikan givetvis) i svart cowboyhatt och hans kompis som nog hade i runda slängar 75 överskottskilon. Båda amerikanerna var i 50-årsåldern och de hade 3 mycket unga danskar omkring sig som blev bjudna på gratisdrinkar. Antar att om någon av ynglingarna visat bröstvårtan hade den fete fått svårt att andas och klagat över sin "ticky ticker"...

Så blev det hemgång för Ponte, hade träffat killen från onsdagen på Nattklubben och kände inte för Morgonvärdshus. Han hade inte kommit hem till Jylland ännu utan var ute för 6:e natten i rad. Där ligger man i lä. När jag kom till stationen var det någon som festat på sockerärtor (tror jag det var), ätit ärtorna och slängt ärtskidorna på golvet, det låg en mindre hög.

2 kommentarer:

Kim M sa...

Trodde du uppskattade en tystlåten karl eftersom du enligt egen (inte min) utsago är det själv.

Ponte sa...

Nej, vill ha någon verbal, är urkass på att hitta samtalsämnen...