tisdag 28 juli 2009

Ingen nakenchock i baren

Det blev en vild helg kan man säga, men en riktigt trevlig sådan, Köpenhamn visade sig från sin bästa sida i alla fall under mina rundor.

På fredagen var tanken att jag antingen skulle gå ut och sedan åka hem för att återkomma till beach volleybollen på söndagen, alternativt sova två nätter hos det halva paret. Ingen av dem kom att slå in, men lika glad för det är jag.

När jag kom till Köpenhamn blev det först den vilda baren. Det var massor av folk ute, men jag var turlig nog att träffa den ena Trekantskyssaren som fick sig en tillsägelse att det INTE var ok att strippa naken eftersom kvinnor är tillåta att komma in under Pride-veckan, så han fick nöja sig med bar överkropp. Han skulle sedan till läderklubben där det skulle vara lite sexparty. Fick rätt omgående ett glas öl över mina byxor och min tröja (givetvis öl i den nytvättade vita huvan).

Det var en hel del turister ute, alla jag snackade med var amerikaner, men ganska trevliga. I övrigt blev det en osedvanligt lugn kväll i baren. Så dök det halva paret upp (bägge två faktiskt) så jag kunde komma undan från en konstig gubbe som satt bredvid mig. Medan jag underhöll nummer 2 hamnade nummer 1 i snack med en holländsk idrottare som var hur tradig som helst. Men när han gick in på hur man lagar olika speciella maträtter så tröttnade till och med den mycket diplomatiske och tålmodige nummer 1.

När baren stängde var jag hungrig och traskade till Pölsemannen. Hade 4 italienska lesbiska före mig i kön, ingen av dem kunde engelska, men de fick nått att äta tillslut, tveksamt om det var det de ville ha, men men.

Så hamnade vi i Dansbaren där det var ganska lugnt och inget spännande att kolla på. Det halva paret jagade killar till efterfest medan jag drack öl och tog det lugnt. Men så var det en asiatisk kille som kom in och tog plats bredvid mig och efter en halvtimmas snackande undrade han om jag inte ville följa med honom hem. Hmmm…

Glöm nu inte att rösta angående detta inlägg!

2 kommentarer:

Kim M sa...

Fyra italienska lesbianer!
På och samma gång.
Jag har nog aldrig mött EN.

Jag har röstat.

Ponte sa...

Min gymnasieitalienska är på tok för rostig för att ens våga ta fram...