tisdag 24 april 2007

Solsken, vår och nätdejting

Vädret är bara underbart här i Skåne idag! Och då sitter man inne på kontoret och tittar ut, blä... Det ska tydligen fortsätta vara solsken några dagar, det ser jag verkligen fram emot så man kan få ett litet uteserveringsbesök mitt i veckan kanske!

Nätdejting är nog inte riktigt min grej tror jag. 2 gånger har jag hittat en kille på Qruiser som jag varit på dejt med, det ena var praktpedant och när vi hånglade som bäst i sängen, tog han av sina strumpor och gick och lade dem i tvättkorgen i badrummet... Den andra var 10 kilo större än på bilden och pratade oavbrutet, inte tyst en sekund och sket i om jag försökte säga nått. Däremot har jag hittat killar att gå och fika med, vilket fungerat utmärkt.

Dessutom har jag varit på nätdejt med en kille från Gayromeo och en från Boyfriend. Den första var lovely, men skulle hem till sydostasien efter ett par veckor, men en bra dejt iallafall och den andra slutade med att vi snackade skit i baren där vi skulle träffas och hade rätt roligt, men kom fram till att vi inte skulle hoppa i säng vilket nog var ett bra val tror jag.

Däremot är sajterna bra ställen att skriva med folk man har träffat / dejtat, men nätdejting är inte min grej helt enkelt. Eller också får jag snabbt bli ett snyggo och gå till en fantastisk fotograf, det kanske är därför det inte går nått vidare... Någon som har fantastiska erfarenheter av nätdejtig som kan ge mig lite bra tips?

9 kommentarer:

Anonym sa...

HAHA gick å la strumporna i tvättkorgen... Nu kommer jag gå och fnissa hela dagen. Se, jag fick iaf ut nåt av din nätdejting. :) Merci

/Jenny

Ponte sa...

Jenny - Det var lite av ett antiklimax, jag lovar! Men så hade han inte en enda sak framme, fjärrkontrollen hade en egen låda under TV:n...

Anonym sa...

Åhh... uteserveringsbesök. Underbart!!

Jerry sa...

Jag är livrädd för sådant. Måste säga att du verkar vara en modig själ som vågar.

Anonym sa...

Är det inte dags att du avslöjar ditt nick nu!? Jag lovar att inte skvallra...

Ponte sa...

Honken - Japp, det är minst sagt lovely med uteserveringar...

Jerry - Modet finns, men viljan är väl inte på topp när det gäller nätdejter

Tennis - Oh nej, så enkelt blir det inte, men du kommer få veta, jag lovar. Den som väntar på nått gott... Som om jag vore nått gott???

Anonym sa...

Oh ja. Smaskens.

Anonym sa...

Herregud, följdfrågan måste bli, fick du slänga dina strumpor på golvet? eller bad han dig snällt att vika ihop dom och lägga dom i en samlad hög med dina andra grejer? :)

/Jenny

Ponte sa...

Tennis - hmmm, som vinägerchips, lite salt, lite beskt och lite surt fast en del av oss är dumma nog att gilla dem :)

Jenny - Jag hade redan plockat av mig alla kläderna och plaggen låg spridda lite här och var. Kändes skönt att rubba cirklarna lite...