måndag 30 april 2007

Ett klargörande om trekanter

När jag läser igenom förra inlägget såhär i efterhand inser jag att jag tappade tråden någonstans och det hela blev rätt rörigt mot slutet. Jag följde således med en rumän och en bulgar hem (alltså inte till Rumänien eller Bulgarien utan till Charlottenlund) och bulgaren blev presenterad som rumänens polare Alex. Polaren följde med från nattklubben och jag fick känslan att han skulle hänga på och det gjorde han minsann.

Det visade sig att när Alex var i Danmark (2 månader varje halvår) så delade de säng fast de hade inte sex, inte officiellt iallafall. Då insåg jag att vi inte skulle bli tre i sängen, för det hade varit lite trevligt tyckte jag som aldrig testat det på riktigt, bara lite, dvs ingen trekant utan någon som hängde med och hade sex med den andre medan jag låg och tittade på typ. Och bulgaren var lite hottare på ett coolt sätt och dessutom lite yngre än rumänen, men men vid min höga ålder får man vara glad för det lilla.

Men när vi hånglade som bäst på nattklubben rumänen och jag så var det minst 5 killar som flörtade med mig, inklusive en rätt snygg 20-årig polack som stod bredvid och hade sin pappa (också helt homo nu men med ett bisexuellt mellanspel för 20 år och 9 månader sedan tydligen, men snabbt rymde till Danmark när sonen var 2) med sig. Det var ju lite kul att äpplet inte föll långt från trädet som man säger, men jag hade banne mig inte tagit med mig någon förälder ut på raggningslokal oavsett bakom vilket staket man nu hittade fallfrukten...

Dessutom visade några åldermän och en riktigt snygging med fult hångelragg intresse för lilla mig. Lite lustigt tyckte jag, han sitter och flörtar med mig samtidigt som han hånglar och väl medveten om att jag också hånglar med någon annan. Gud så komplicerat det här blev, Lovely inte sant Snygg Tennis.

Ja, lördagsmorgonens upptäckt har jag visst inte kommit till ännu, men jag svor för mig själv och använde styrkeuttryck som snopphora och då är det illa minsann.

5 kommentarer:

Kim da Costa sa...

Leverera!

Kim da Costa sa...

*Knackar med fingertopparna i bordet*

Ponte sa...

Kim darling - Uppdateringen påbörjas efter lunch, hoppas jag hinner få den klar före hemgång kl 3!

Kim da Costa sa...

*DRÄMMER DRULEN I BORDET OCH FRÄSER PÅ ETT ICKESEXUELLT SÄTT*

Ok... Jag kommer tillbaka.

Ponte sa...

Kim - Där lurade jag dig allt!! eller rättare sagt, den gick snabbt att skriva, men nu blir det lunch!