tisdag 10 april 2007

En lååååååååååång fredag utan sex

Förveklingar har blivit mitt liv känns det som, är det inte en kompis som "gör slut" med någon av våra kompisar och så måste men typ välja sida, så är det någon kompis väntlammis som hoppar i säng med fel person...

Hursomhelst skulle jag till CPH i fredags och käka påskefrokost med min kära vän H och hans nya ragg med närmare 25 cm svart sak dinglandes. Vi träffades, fick en varsin fatöl (utom ragget som höll sig till vatten). Sedan skulle vi visa honom en bar, så vi köpte en öl där och ragget ville ha ett glas isvatten. "Ah, sa bartendern, lesbisk hvidvin"... Det var happy hour så man fick ett kvitto på nästa-öl-är-gratis, så vi var ju tvungna att ta en till och vi fick ett par shots av en gemensam bekant.

När jag, uppblött av all öl, kom tillbaka från herrarnas före hemgång, vad stod på min plats om inte en öl med ett nästa-öl-är-gratis-kvitto. Vid 8 snåret var vi uppdruckna och då kände jag mig inte helt motiverad av att åka buss 30 min, vänta på matlagning 2 timmar, äta i minst en timma och åka buss tillbaka. Så jag föreslog en öl till. Så blev det och när vi sedan skulle gå föreslog jag fint att vi skulle visa ragget en annan bar på väg till bussen, efter 2 öl där hamnade ragget och H i en diskussion och som den tvättäkta drama queen H är så slutade det inte lyckligt. Men då behövde vi dränka hans sorger.

Hur mycket av detta var mitt fel? Lite eftersom jag såg till (medvetet) att fördröja middagen för att få den inställd, eftersom annars slutar det med vilt shottande hemma hos H och jag blir tokfull. Dessutom har jag svårt att komma igång igen efter att ha varvat ner. Så när vi dränkt den värsta sorgen, gick vi tillbaka till baren innan och fortsatte där. Några roliga äldre polare dök upp på sin väg till bastuklubben och det blev en riktigt kul kväll och onykter var man när man somnade på H:s madrass vid 5-snåret på påskaftonens morgon efter att ha ätit frukost vid 10 (min satans faster väckte mig halv 9) och 2 rågbrödsmackor vid 5 nästa morgon... Har man en drama queen, ut i fingerspetsarna, som polare får man ta lite smällar ibland.

1 kommentar:

Kim da Costa sa...

HAHAHA! Dina etiketter slår det mesta.