torsdag 5 november 2009

Svartrockare - MUMS

På lördagsmorgonen efter att ha lämnat det halva paret nummer 1 på Morgonvärdshuset fortsatte jag till en homobar. Där var knappt en människa, det var ju trots allt tidigt på eftermiddagen. Snart dök en turist upp, en satt amerikan i min ålder ungefär som såg väldigt tråkig ut. Nu var han ju lite trevlig iofs, men inte nått av intresse. En hetero-dansk köpte honom en radda shots och för att slippa det bestämde sig turisten för att ta en liten sightseeing istället. Det var nog ganska smart tror jag.

Kände mig lite sliten efter att ha varit uppe (och på alkohol) i 24 timmar, men bestämde mig för att fortsätta lördagen fram till 22 och sedan gå hem. Förstår inte att jag ens själv tror på sådana löften… Rumpan var för övrigt fortfarande ganska så öm.

Traskade till den vilda baren och på gatan mötte jag en svartrockare med fingerlösa svarta skinnhandskar med vassa nitar på och ett par mycket åtsittande skinnbyxor så hela paketet var väl synligt. Mycket fint, men någon rumpa att titta på hade slyngeln inte dessvärre. Nådde fram till baren och nu var jag den enda kunden. Så dök några herrar upp i alla fall, tur man är bekant med några eftermiddags stammisar.

Det var nämligen så att de som jobbar i baren normalt var på gemensamt eftermiddagsparty och skulle dyka upp senare. Vi hade ju lite att skämta om och försökte lita ut vilka som skulle krypa i sicksack. Så dök det upp en bärgningsbil och parkerade utanför på gatan ”Här kommer de”. Men det var inte dem. När de sedan dök upp kunde vi konstatera att det varit en ganska blöt eftermiddagsfest…

Det blev i alla fall hur trevligt som helst och trots de hårda trästolarna mot min ömma bak hade jag skoj. Det finns väl inte så många som festar loss lika bra som ett gäng bartenders. Satt så till att jag inte var så synlig i baren, men kunde ändå se det mesta mellan människorna som rörde sig och noterade att Irländaren från torsdagskvällen dök upp. Kom fram till att snabbt avlägsna mig när han gick på herrarnas, kändes som ett klart bra val.

3 kommentarer:

Kim M sa...

Snart går du runt med öm stuss mer eller mindre var dag.

Anonym sa...

Det är väl som med all annan träning. I början får man träningsvärk och efter ett tag blir man träningsnarkoman...//Per

Ponte sa...

Kim - Det höll ju i sig under hela helgen...

Per - Antar att du talar från egen lång erfarenhet...