fredag 20 november 2009

Spritfest

Satt där i en bar sent på fredagsnatten och hade ett erbjudande om efterfest (eller snarare morgonfest) med en kille som var mycket intresserad men inte så intressant. Satt där med möjligheten att gå sängvägen till ett helt rätt jobb och velade lite men bestämde mig för att hänga med och se vad som hände.

Vi hittade en taxi och begav oss till ett av de fashionabla kvarteren och stannade på vägen för att köpa öl och vispgrädde. Vi kom fram till hans båda kompisar, ett par med en läcker lägenhet. Den ena killen var dansk och ganska alldaglig, den andra var turk och het. Först blev det Irish coffee, så blev jag satt på att välja musik (nått jag inte direkt uppskattar), men några valdes helt på måfå ur en lista på 3000 låtar…

Frasen ”Vi kysser alldeles för lite här” dök upp, men jag fick ingen annan än killen jag hängt med att pussa på, inte den hete turken tyvärr. Men så efter lite dansövningar och mer snack så hade jag plötsligt turken vid min sida och han smekte mitt högerben. Kom fram till att jag nog inte skulle göra annat än att spela ovetande i det läget. Ville inte stöta mig med någon, så jag var en fin gäst som inte hånglade med värdens pojkvän.

Så dök en påse vitt pulver fram, jag tackade nej, men de andra festade loss på det ett tag och ett par timmar senare dök ännu en påse upp. Den gömdes efter ett tag när turken var helt osammanhängande och nästan inte kunde stå upp längre. Men när han försökte gå runt så hade han byxorna så långt nere att man kunde se nästan hela hans mycket välformade skinkor, trevligt med lite ögongodis på morgonkvisten.

Den trevlige killen jag hängt med passade på att köra striptease en stund och jag var faktiskt nära att hänga på men orkade inte riktigt. Var lite orolig för vad de skulle leda till. De andra var ju fulla, höga och verkade inte helt motståndare till gruppövningar vilket jag inte var så pigg på vid den tiden på morgonen.

Så sms:ade killen jag hängt med till sin kollega som meddelande att hon ville ha min ansökan inom 15 minuter om hon skulle ta med den i högen. Loggade in på min mail på parets mac, hittade en gammal ansökan och skickade över mitt CV. Medan jag stod där skulle han vara lite kul och körde ner nävarna hårt i mina bakfickor vilket ledde till att den ena sömmen gick upp 5 cm. Mindre kul på ett par skinnbyxor som man inte kan laga själv.

Så var morgonfesten slut, det stod 12 tomma ölburkar, en tom whiskyflaska, en tom cognacsflaska och en tom calvadosflaska på bordet. Det hade visst druckits en del… Traskade iväg med den trevlige killen, men han kunde inte ta med mig hem eftersom hans pojkvän låg och sov och han kände turligt nog inte för att hänga med mig till Sverige. Det var utmärkt att gå sängvägen utan att faktiskt hamna i säng…

2 kommentarer:

Kim M sa...

Bra jobbat. Nu hoppas vi på ett bra svar. Inom kort!

Ponte sa...

Det hoppas vi verkligen, har varit hur trevlig som helst mot killen som inte var tillräckligt intressant bara för att han ska lägga många goda ord för mig...