söndag 15 november 2009

Fotbollsstjärna

Nådde Morgonvärdshuset och såg att det var den lata tjejen som helst SMS:ar eller är på lagret (vad hon nu gör där) som jobbade. Det var minst 5 kunder som gav upp och gick under förmiddagen eftersom de inte fick beställa innan de tröttnat.

Träffade den walesiske herren igen, han är tydligen stammis. Han gillade inte musiken, men jukeboxens blädderfunktion var trasig, så det var totalt lotteri vilka bitar som blev spelade. Träffade på tre rejält onyktra killar, den ena verkade mycket intresserad, men jag orkade inte riktigt med det. Träffade en bekanting som var på dejt, så jag lät dem vara ifred. Tappade totalt suget efter öl och gick över på mineralvatten. En äldre man var ute med en riktig toyboy (ung snygg tränad och blond), antar att det är bra med en sockerpappa ibland.

Så fick jag en ny person på stolen bredvid och han var banne mig tråkig. Den ena historien efter den andra, historier helt utan poäng och med stickspår åt alla håll, så jag blundade med ögonen och tänkte på annat. Trodde inte att det fanns folk som var tråkigare än mig, men jag hade inte heller hjärta att be honom sluta för han verkade vara en ensam snäll 50-åring, arkeolog till på köpet.

Hade så turen att det dök upp en svensk som påstod sig ha jobbat i Danmark i många år, men hans danska var betydligt sämre än min, det var skånska med ett par danska ord i. Danskarna i baren som han snackade med verkade heller inte förstå honom. Fick veta att hans kompis var elitidrottare och homo, och hade varit i säng med en av de största stjärnorna i Italiensk fotboll (även jag vet vem han är).

När svensken tröttnat och gått hem började arkeologen sitt malande igen, men då orkade jag bara inte utan tackade för mig och begav mig till en eftermiddagsbar igen.

4 kommentarer:

Kim M sa...

"Trodde inte att det fanns folk som var tråkigare än mig" - årets mening!

MEN VEM ÄR STJÄRNAN?

Ponte sa...

Det tänker jag inte berätta...

Kim M sa...

Men vad fan!

Ponte sa...

Se det från den ljusa sidan, nu får fantisera om alla italienska fotbollshunkar du hittar på nätet