måndag 2 november 2009

Lite sportsnack

I fredags eftermiddag när alla sexuella aktiviteter var avklarade fick jag telefonnumret till den hete latinoaktige med de mörka ögonen, tog en dusch och bestämde mig för att fortsätta festhelgen på en bar. Det var väldigt lugnt, men någon stammis som man brukar snacka lite med hjälpte mig igenom den första timman.

Valde nu att dra vidare till nästa bar för att träffa en trevlig bartender som jag visste jobbade, men där var det också rätt dött. Han uttryckte viss glädje över mitt besök ”skönt att det än någon vettig människa som tittar in”. Stammisarna som är halvfulla på eftermiddagen är väl inte så spännande kanske. Fick också nått att äta, det var ju 20 timmar sedan sist och man klarar ju öldrickning bättre när man har lite i magen.

Fortsatte sedan till den vilda baren där det satt en stammis och bartendern. Vi hade faktiskt ganska trevliga snack ett tag innan after work folket dök upp. Skönt med lite folk äntligen. De hårda träbarstolarna var inte så sköna att sitta på med min ganska ömma bakdel, men det är smällar man får ta, det var ju trots allt självförvållat.

Så dök några jobbiga människor upp och jag orkade inte med deras tjafsande och stojande utan traskade tillbaka till den trevlige bartendern. Nu hade han bara en kund, men vi fick ett bra snack om OS, sporter och liknande spännande ämnen. Tänkte att ”det här blir då en död kväll” och funderade faktiskt lite på att åka hem. Men så hände det, vid 10-tiden på kvällen rasade folket in och kundantalet ökade från 2 till 25 på en kvart och festen drog igång.

Kom sedan på att jag skulle återgå till den vilda baren, var lite orolig att Irländaren från kvällen före skulle vara där trots att han skulle på konferens hela lördagen, men det var har turligen inte. Istället var det riktigt bra fest också här, folk var glada och trevliga, det blev kö till toaletten när några hade sex mot pissrännan, så det kan väl liknas vid en normal kväll i den vilda baren.

Inga kommentarer: