fredag 6 november 2009

Så slutade helgen

Så var det dags för det sista inlägget från helgen för två veckor sedan, hamnade visst lite efter igen...

På lördagskvällen lämnade jag de lindrigt nyktra bartenderna och alla andra trevliga människor i den Vilda baren för att slippa träffa på Irländaren igen. Traskade till nästa bar där jag faktiskt blev uppraggad av en kille som jag inte riktigt visste om jag ville hitta på nått med eller inte. Det löste sig hursomhelst när hans pojkvän dök upp…

Hade en asiatisk kille som brukar hänga där i baren flirtandes med mig så snart jag tittade åt det hållet och för övrigt stirrandes på mig. Kändes sådär, så jag bestämde mig för att fortsätta kvällen på annat ställe. Efter ett besök utan något spännande blev det återigen den Vilda baren. Det visade sig att Irländaren gått, så jag kunde roa mig rejält. Det blev ganska vilt med ett par nakenchocker, lite lemslickande och en massa shotsrundor innan stängsningsdags. Riktigt skoj, men nu hade ju klockan för länge sedan passerat 22, så jag insåg att det bara var att stanna hela natten igen. Kände mig riktigt sliten.

Nådde Dansbaren och sprang på den inte så skarpa kniven som tyckte att vi skulle träffas och dricka Guinness lördagen efter, så det bestämde vi. Träffade den trevlige bartendern som nu var ute som gäst och hans trevliga kompisar. Men efter ett tag kom jag fram till att jag behövde lite mer fart och fläkt för att lyckas hålla mig igång till morgonen och begav mig mot Nattklubben.

Det var ett par personer i kö och jag kände bara hur energin tog slut när jag stod där på trappan. Kom på att jag faktiskt kunde ta ett tåg vid 4-snåret och kämpade i motvinden mot stationen. Kom ner på perrongen samtidigt som tåget dök upp, blev förvånad men det visade sig vara tåget som skulle ha gått nästan en timma tidigare. Somnade innan tåget lämnade stationen och lyckades sedan släpa mig hem även om det var lockande att ta taxi istället för att gå.

2 kommentarer:

Kim M sa...

Nakenchocksbloggen kan du starta när Ulven går i graven.

Ponte sa...

haha, mer nakenchocker till folket!