måndag 30 november 2009

Den sista novemberhelgen

Helgen blev väl lite misslyckad, eller snarare helt misslyckad när man tänker på vad som planerats. Istället hände ju en hög andra bra saker, så helt illa var det ju inte.

På fredagen blev det en dejt, en kort soffa, två slick på bastuklubb, trekantskyssaren, gruppsexerbjudande, sist ut, barsug och rikligt med kramar.

På lördagen blev det ice nice, en tysk, vodkashots, först in, stilla, en jobbig hånglare, osammanhängande, hotell, toyboy, hungrig, powernap med en citronläsk, trekantskyssaren och tre heteroherrar.

På söndagen blev det bacillskräck, ett korkat beslut, en konstig tant, æbleskiver, 2 heta holländare, en trevlig men sen frukost, trekantskyssaren, en het latino, ännu en het latino, sist ut och bröstslick.

Genomgående var ju klimatkonferensen ett tema för tillfället och det kryllade förövrigt av norrmän. Och till slut en liten fråga. Om man nu samlar på nationaliteter, hur räknar man en person med dubbla medborgarskap, en förälder från vardera landet och uppväxt ungefär lika mycket i båda länderna.

2 kommentarer:

Kim M sa...

Först in och sist ut.
Hmmm...

Ponte sa...

Som vanligt...