tisdag 3 november 2009

Flunsakram igen

I fredags kväll satt jag där i den vilda baren och hade just sett två killar ha sex mot pissrännan. Bestämde mig för att inte åka hem med sista tåget utan festa till ordentligt istället. Stannande i baren till stängningstid och hade riktigt kul tillsammans med en av de vildare stammisarna. Tur man inte är så lättgenerad nu för tiden.

Träffade killen som kvällen innan berättade om flæskestegen, kramade också om hans pojkvän som fram till dagen innan legat hemma med Svinan (eller annan flunsa), men tänkte att lite wild ’n crazy måste man ju få vara. Verkar som att jag inte fick det i alla fall.

Återgick igen till baren med den trevlige bartendern och blev förvånad över att stället var knökafullt plötsligt, knökafullt men kul. ”Värst vad du springer här fram och tillbaka” tyckte bartendern, jag höll med.

Träffade en trevlig bekanting och hängde med honom till nästa bar (ingen av mina direkta favvobarer), och nog för att Araben är väldigt hårig, vi såg hans överman. Om någon sett filmerna om Austin Powers, så ligger den här killen i den klassen. Kan inte vara lätt att vara 25 och ha en päls (svart) så tjock att man nästan inte kan se huden på axlarna (han hade linne på sig). Rös lite av obehag, har lite svårt för hår på ryggen…

Bekantingen skulle hem och jag fortsatte till Dansbaren. Det var ett rätt så meningslöst besök, såg inte ens någon jag skulle vilja ta lite på, många överförfriskade medelålders män, ett par drags och en slajmig människa som dansade runt strippstången.

Fortsatte till Nattklubben och träffade en annan trevlig bekanting och hade med sig sin kompis som ser ut som Runar. Dagen till ära hade Runars dubbelgångare väldigt lågt sittande jeans på sin bubble-butt, så man kunde se glipan mellan skinkorna också när han stod upp. Men den verkade poppis när han skulle plocka upp mynten han tappat på golvet.

Sprang så på Det halva paret nummer 2 som var sanslöst berusad och totalt osammanhängande. Kramade om honom lite, snackade med honom en stund och såg sedan till tappa bort honom, för han var inte rolig, inte alls närmare bestämt.

Stämningen var på topp, men jag hamnade liksom mitt i nått konstigt tillsammans med brasilianens kompis. Det var nått tjafs som pågick och när jag traskade till baren för att handla mer dryck hände nått som jag inte såg. Det slutade i alla fall med att brasilianens kompis och 3 eller 4 andra blev utkastade. Har ingen aning om vad som hände, men så blev det.

2 kommentarer:

Kim M sa...

Jag trodde du älskade hår över heeela kroppen.

Ponte sa...

Man är ju lite tveksamt inställd till flätor på ryggen...