måndag 29 oktober 2007

Regnbågsfestival

Så jag klev ur sängen på lördagen, gjorde mig i ordning, packade väskan och stack till Malmö. Jag kom fram strax innan paraden började och jag tänkte försöka möta den på vägen, men hade inte lyckats få reda på färdvägen, så jag chansade på att de skulle gå förbi Trianglen och därifrån ta gågatan. De kom förbi Trianglen och sedan zick-zackade vi ner mot centrum och var i vägen för så många bussar som möjligt... Nåja, det var bra stämning på folket iallafall.

Men enligt min personliga åsikt var det hela inte nått speciellt, en rejäl promme, 2 politiker som höll tal, 2 RFSL-människor som höll tal och sedan fick vi veta att vi inte skulle missa den stora festen som börjar om 7 eller 8 timmar... Vad ska man göra en lördageftermiddag i Malmö?

Så jag stack till Köpenhamn istället, Vikingen var trött och kompis H var sjuk, så jag förberedde mig för en runda själv, och det kan ju vara nog så skoj minsann... Så det var bara att snabbt ta sig till den första baren, där jobbade en riktig pudding dagen till ära och jag fick dessutom veta att han nu för tiden är singel och trots att han är rätt tystlåten och tillbakadragen, så passade han på att flirta lite med mig. Vikingen och jag har en liten sådan överenskommelse att den som först får den snygge bartendern i säng får bjuda den andre på ett par öl.

Och i baren hängde någon stammis jag är bekant med, så jag kunde värja mig från 2 gubbar som också ville flirta, men då plötsligt förändrades situationen helt...

Inga kommentarer: