fredag 26 oktober 2007

Heteroer är snygga

Igår var jag en tur på stan med kompisarna här hemma, 9 kvinnor och jag... Så efter en trevlig förfest som skulle ha börjat kl 7 (jag var först och näste person kom halv nio och de sista dök upp halv 10) där bla menssmärtor, blödningar, tamponger och skärp avhandlades så skulle vi ut på stan.

Jag hade ju semester idag, så det gjorde inget att det blev sent, och som vanligt drack jag inte så snabbt och efter att ha varit i baren en timma var flera av de andra fulla, en av kvinnorna som varit singel ett tag var tydligen desperat och tvingade på två bartenders sitt nummer även fast de tackade nej och berättade att de redan hade flickvänner, men om de kände för lite diskret sex kunde de ju ringa tyckte hon, gud så pinsamt...

Efter det blev det någon rejäl diskussion om vem som legat med vem och några blev ovänner en stund, men det gick över efter några snabba shots. När baren stängde skulle de på nattklubb, men jag avstod, för det var en helt meningslös kväll i baren och på nattklubben skulle det inte bli ett dugg bättre. Vi fick hjälpa den desperata kvinnan för hon var så pass onykter att hon gick rätt ostadigt. Hennes syster fick ta hand om henne senare antar jag.

Men många snygga killar var det, hälften av killarna i baren hade jag med glädje vuxenmyst med kan jag meddela, speciellt killen med vit långärmad t-shirt och röda urtvättade jeans. Nu låter det kanske inte så upphetsande, men med den bakdelen var det perfekt... Varför ser man inga sådana på homobar i Köpenhamn?

Jag måste traska på fel ställen eller nått. Nu blir det hopp i säng och så ser vi om det inte blir regnbågsfestival i Malmö för mig imorgon följt av köpenhamnsbesök...

4 kommentarer:

Anonym sa...

ÅH NEJ! JAG KOMMER BLI SOM DEN PINSAMMA KVINNAN!

JAG Ä R REDAN SOM DEN PINSAMMA KVINNAN!

Ponte sa...

Det är tokpinsamt när det är någon med f*tta, men är det en hunk som du så är det ju toppen!

Anonym sa...

Haha! jag är också så! Ta mitt nummer eller få en öl över dej ungefär!

Ponte sa...

Fungerar den taktiken?