fredag 12 oktober 2007

Flytt och flyt

Ikväll blir det till att hjälpa en kompis flytta lite soffor och i morgon hjälpa en annan kompis flytta hela lägenheten, så det blir inget vilt nattliv ikväll, utan lite lyx med ett glas vitt efter soffbärandet antar jag.

Annars så känner jag ett stort behov av ett score i helgen, men är man desperat eller halvdespo så brukar det inte bli några napp, det vet jag sedan tidigare och både kompis H och Vikingen vill att vi ska gå ut tillsammans imorgon, hmmm vet om jag ska dumpa dem och dra vidare själv eller nått. Man får hoppas att de fyllnar till snabbt och ska dra hem, för jag skulle behöva en kväll på stan i Köpenhamn, en kväll för mig själv.

Det är lite svårt att ragga killar när man har Vikingen med, man vill liksom inte såra hans känslor, fast han har ju tillgång till alla raggningsställena 7 dagar i veckan medan jag bara har tillgång en eller 2 kvällar.

Ikväll öppnar Wonk i Köpenhamn, på Österbro som ligger ytterst avlägset från alla andra ställen, som att öppna nattklubb vid Norra Station i Stockholm, svårt att ta sig dit och ännu svårare att ta sig därifrån. Men det kan säkert bli en hit, Köpenhamn saknar klubbar för tillfället, Blender torsdag-lördag och Rocco en lördag i månaden och nu Wonk en fredag i månaden.

Dessutom är det kulturnatt i Köpenhamn ikväll, kommer ihåg från förra året att det var tokmycket folk i stan för kulturnatten, mysig idé även om jag är EMOT all form av kultur utom ölkultur möjligen...

Ha nu en trevlig fredag och dejta lugnt ikväll!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, jag skulle också behöva kramas lite i helgen! =)

Anonym sa...

Slit nu inte ut dig!
Du ska orka mycket under vinterhalvåret.

Ponte sa...

Tennis - vuxenmys är aldrig fel...

Kim - Jag ska hålla låg profil och dirigera tänkte jag