måndag 8 oktober 2007

Lämnad och övergiven

Varför kan inte jag få en trevlig normal kväll/natt/score i Köpenhamn, varför måste allt bli så totalt komplicerat varje gång. Är det jag som inte förstår människor eller umgås jag i fel kretsar?

Hur som helst så började jag kvällen med två snabba öl tillsammans med kompis H och hans ex. Jag blir inte klok på dem, men vem är jag att förstå nått sånt. Efter det stack vi alla tre för att träffa Vikingen och se hans väninna sjunga och spela. Hon skriver sångerna själv, nästan alla långsamma nedstämda saker vilket blir tröttsamt i längden, men men...

Och jag fick en snygg kille bredvid mig i soffan, han fyllde trettio i fredags, så jag antar att han blev full senare när hans polare från Jylland kommit igång med shots.

Efter sången blev det bar, vi hade riktigt trevligt och plötsligt gick H's ex, han har alltid jackan på sig också innomhus i barer, så det var ingen som saknade honom förrän han SMS:ade obcena texter till kompis H, vanligen innehållande ordet "svin". Så försvann en och så var vi bara tre.

Vi fortsatte på ett par ställen till och hade trevligt även om H hela tiden tjatade om att jag skulle följa med honom ut och resa så snart som möjligt. Men så när jag gick ut för en kort rökpaus så såg jag ryggen på Vikingen när han gick utan att säga nått. Så försvann ännu en och så var vi bara två.

H och jag vi fortsatte på nattklubb tills de skulle stänga och hade inte bestämt oss om vi skulle fortsätta eller gå hem. Jag stack på kisspaus innan vi skulle gå och när jag var tillbaka 2 min senare låg min jacka och väska i soffan och H syntes inte till. Det var inte värst många kvar i lokalen, så det tog mig inte många sekunder att inse att H inte var därinne. När jag kom ut på gatan var han heller inte där. Så försvann ännu en och så var jag ensam kvar.

Jag ringde H minst 5 gånger utan att få svar, men jag antog att han gått till nästa nattklubb, så jag traskade åt det hållet och när jag var nästan framme kom ett SMS: "Jag blev uppraggad och är i en taxi på väg till Amager". Hur lyckas man hälsa, bli uppraggad, få med sig sina prylar och få en taxi på 2 minuter? Jag tog tåget hem. Så försvann ännu en och så var det ingen kvar...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Sånt händer inte i Sthlm. Kom hit.

Ponte sa...

Lovar du att ta hand om mig och inte lämna mig mitt i natten på krogen??

eurofivestar sa...

Ja faktiskt. Vi skulle ta hand om dig Ponte. Bara ni två inte lämnar mig ensam ;-)

Ponte sa...

Jag skulle iallafall säga till om jag gick, man försvinner INTE utan att säga nått, det är inte OK...

Ponte sa...

Och äntligen någon som vill ta hand om mig, och två på en gång, hur ska detta sluta?

Anonym sa...

Klart jag och vi skulle ta hand om dig.
Och nej; det är ALDRIG ok att dra utan att säga tjadå.