lördag 20 december 2008

Tragiskt morgondrama

Idag vaknade man till drama igen. Slog upp ögongen vid halv 9 och låg kvar isängen och försökte somna om, vilket inte gick alls bra och vid 9 hörde jag ett utryckningsfordon längre ner på gatan. Som den "nyfiken i en strut" man är så klev man ju upp och ställde sig i fönstret för att kolla vad som var på G.

En ambulans och en akutbil kom inglidandes på torget här utanför och en ung kille på cykel (typ 14-15 år gammal) pekade mot en port. Alla 4 sjukvårdarna traskade dit och efter ett par minuter traskade han med sjukvårdsväskan tillbaka med den, så antingen var personen i porten inte värst sjuk eller död.

Så kördes akutbilen och parkerades direkt framför porten. Tänkte först att de kanske skulle bjuda personen på skjuts, men insåg att det nog var för att skumma insynen. Polisen kom och fotograferade, båren togs fram, filtarna togs bort och en vit påse med dragkedja lades på båren istället. En man lyftes ut, lades i påsen och dragkedjan drogs igen, så nog hade han dött inatt på torget i kylan veckan före jul. Fruktansvärt tråkigt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tragiskt var ordet.
Han är på en bättre plats nu, om vi ska vara lite positiva.

Ponte sa...

Vi får verkligen hoppas på det.