lördag 13 december 2008

Mer söndag utan opera

Söndagen fortsatte med att jag traskade vidare. På nästa ställe var det ganska lugnt, de hade tydligen haft live-opera tidigare på eftermiddagen, men när jag dök upp vid 7-snåret var det ganska lugnt.

Träffade en kompis pojkvän (sydamerikan) som väntade på sina kompisar, och eftersom han var typ 922 gånger hetare än alla andra kunder tillsammans så kändes det som en bra idé att hänga med honom, han brukar ha många som stöter på honom... Den här gången var det bara en konstig kille i 30-årsåldern (som ser ut som en farbror) som var på bögbar med sina föräldrar (!), det var mamman som skötte snacket. Man kan ju undra hur den strategin fungerar...

Efter ett tag dök bekantingens vänner upp och de traskade på bio, själv stannade jag och tog en öl till. Höll låg profil eftersom jag noterade att jag hade en vilsen svensk på vardera sidan om mig och kände inte för att få med mig någon av dem under min fortsatta ölkväll.

Traskade sedan tillbaka till den första baren, han den sjuke hade nu gått vidare och tydligen lyckats med konststycket att shotta hårt och sedan idissla i baren fick jag veta... Träffade på lite roliga människor, hade trevligt och kollade upp på klockan. Oj, 15 minuter tills sista tåget går.

Det blev tungt att vara hemma kl 2, halvfull och ta sig upp och äta frulle kl 8, men men är "huvudet dumt får kroppen lida".

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh så kul det vore att ta med päronen på bögbar.

Ponte sa...

Det hade jag INTE!!