tisdag 23 december 2008

Musikdrama

Min stereo används praktiskt taget aldrig beroende på att CD-spelaren hoppar så förbaskat. Men om man trixar lite med den och skakar hela paketet och ställer den lite på kant brukar det gå att få till den. Idag kände jag för julmusik, så jag satte igång och trixade till ingen som helst nytta.

Så då blev det plötsligt så att man kände för ett projekt modell större och skruvade isär eländet, försökte dammsuga i den, men när man väl skruvat ihop den så fungerade det lika dåligt som innan. Har en rengöringsskiva, men den fungerar inte i maskinen (eller den förbättrar iallafall inte situationen ett dugg).

DVD-spelaren kan ju också spela CD-skivor, men ljudet i TV-n är inte alls lika bra, så då blev det till att tokleta efter sladden som sammankopplat den bärbara CD-spelaren (som inte fungerar alls längre) och stereon för att försöka sammankoppla DVD-spelaren med stereo-ljudet.

Efter 1,5 timmas kamp valde jag att kapitulera, så nu spelas Christmas Carols på DVD-spelaren med det inte allt för bra TV-ljudet, det blir inte riktigt samma stämning, men bättre än inget alls... Hoppas grannarna inte klagar alltförmycket.

Snart kommer tomten!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas Tomten kommer på dig och mig! God Jul! //Per

Anonym sa...

Per är årets julslinka.

Ponte sa...

Per - det får vi verkligen hoppas!

Kim - skönt att slippa ta det ansvaret iår...