fredag 5 december 2008

Sushi på julbordet

Efter firandet i fredags blev det sent i säng, men som vanligt när jag hoppar i säng ensam berusad så sover jag bara tills jag börjar nyktra till och vaknar med ömmande morgonstånd. Den här gången blev det hela 6 timmars sömn och när man vaknade var man ju inte helt på G om man säger.

Men det fanns att göra, efter att ha fått frukost och tyckt synd om mig själv en stund så blev det till att städa lite, slå in julklappar göra sig iordning, packa ner jul-prylarna och sticka till Danmark för att vara med på julefrokost. Det är lite pinsamt på ett sätt, förra året stod värden för allt, då kom mer än hälften av 30 inbjudna bögar, den här gången var det knytis och 3 dök upp. Turligt nog hade han bjudit in en massa annat folk (heta unga hetroer som gärna visade sina överkroppar). Den ena presenterade sig med namn och tillade att han inte bara uppfattas som lätt galen, han är det också, men på ett bra sätt...

Det blev traditionell dansk mat med lite svenska inslag och en japansk kille hade sushi till julbordet, mycket bra kombination. Efter 5 timmars lagande, ätande och snapsande blev det julklappslek, det superlim jag hade i en av paketen var mycket uppskattat... Sedan blev det efterfest i annan lokal med en massa ynglingar (de flesta 16+), men vi stannade inte på det utan liftade till Köpenhamn med bil. Skönt att slippa 25 minuters prommen till stationen i snöfallet. Men det kändes sådär att åka bil med någon som ölat och snapsat i början av kvällen, men det gick bra.

Så kom vi in på favvobaren och jag hade turen att hitta en bra plats i väntan på någon...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Superlim!

Nästa gång presenterar du dig: "Hej, jag heter Ponte och jag inte bara ser lite kåt ut. Jag är det".
Det blir succé och extra mycket åka av.

Ponte sa...

Här ska åkas!