måndag 29 december 2008

En juldag i baren

Efter juldagens duschdrama blev det till att piffa till sig och sticka till Danmark igen. Började på att fundera lite när jag strosade från stationen till kvällens första bar, mötte en enda människa på 10 minuters promme, juldagen kanske inte är någon bra dag för utgång i Köpenhamn.

Men när jag kom till baren var där osedvanligt bra drag för den tiden på kvällen även om medelåldern som vanligt var högre än önskvärt... Tog ståplats vid två bekantingar, men det tyckte nog jag var tradig för efter 5 minuter sa den ena att det inte var mitt fel, men han skulle gå och få sig lite sex. 5 minuter senare passade näste bekanting på att ursäkta sig, men garanterade att det inte var för att jag luktade illa. Med sig tog han en näve kondomer och en näve glidmedel.

Så blev man sittande i ingenmansland, resten av bardisken var upptagen och jag satt i ett hörn bredvid 2 förälskade och det var bara en berusad norrman med inte så fördelaktigt utseende (enligt min ringa mening) som flörtade lite. Så tog han sin öl i handen och kom och lade beslag på den tomma platsen bredvid mig, babblade lite och ramlade sedan iväg till herrarnas.

Funderade på att pysa, men snål som man är dricker man ju givetvis upp sin öl. När norrmannen vinglade ut från toan hade han glömt var han satt och hittade ett bord med 4 inte helt tomma ölflaskor på som han glatt tömde, och när herrarna vid nästa bord gick så tog han slattarna där också. Tur man inte är sådan när man blir full...

Nu kände jag för att traska vidare och på nästa bar träffade jag ännu en bekanting, en trevlig och ordningssam sådan. När han känner sig berusad så tackar han för sig och går oavsätt situation, ett bra sätt att inte göra dumheter skulle jag tro. Med sig hade han 3 unga filippiner.

Träffade två trevliga farbröder som inte ville ha mig i säng utan bara snacka skit och driva med folk, sådana gillar vi. Men så plötsligt stod den snyggaste filippinen vid baren och sökte ögonkontakt, flörtade lite med honom samtidigt som jag hade de båda farbröderna som snackade och det gick ju inte så bra för efter en stund hade killen givit upp och återgått till sina vänner.

Kände för att traska vidare, så det gjorde jag och tog plats i en annan bar, men det var knappt en människa och jag gav snabbt upp igen och traskade vidare. Nästa ställe var också mycket lugnt och efter en stund där gav jag upp och tog kvällens sista ställe (trodde jag). För när jag som bäst satt med beslutsångest om jag skulle dricka upp och gå hem kl 4 eller fortsätta och åka hem kvart i 6. Men då hände nått oväntat...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Asså nu får du reda ut detta med Spicy, har ni ett förhållande el inte? Du verkar ju iaf va lite betuttad i honom, eller??

Ponte sa...

Det kommer mer om honom snart är jag rätt säker...

Anonym sa...

Klart man dricker upp innan man pyser!

Ponte sa...

Om det inte är riktigt riktigt illa.