söndag 14 december 2008

Så började onsdagskvällen

Skrev i onsdags om att jag skulle hitta på nått jag egentligen är för blyg för. Historien kommer att delas i tre delar, den andra är strikt barnförbjuden. Här kommer första delen.

Jag käkade, gjorde mig iordning och stack till Danmark, var ute i väldigt god tid, så jag började i en bar, tänkte det kunde vara bra med lite alkohol i systemet, men jag borde ha druckit betydligt mer kan jag lugnt säga.

I baren träffade jag en bekanting som jag egentligen inte visste värst mycket om, men efter en timmas snackande och två öl med honom så känner jag honom nu mycket bättre. En mycket trevlig kille och rätt sexig dessutom, fast han har ju en rik man... Han undrade om det var ok att han la sin hand på insidan av mitt lår och sånt är man ju vanligen inte emot. En jobbig gubbe tyckte att killen kunde lägga sin andra hand på hans lår, men gubben fick ingen belöning för förslaget.

När jag då skulle gå funderade jag lite snabbt på att ställa in den vilda övningen med Spicy, men jag bestämde mig för att inte ställa in. När jag skulle gå fick jag iallafall ett par rejäla tungkyssar, så det kändes ju fint.

Begav mig till stationen och träffade Spicy och i sakta mak traskade vi till bastuklubben på Istedgade och tajmade in deras happy hour, betalade och fick en nyckel med gummiband...

4 kommentarer:

Anonym sa...

En nyckel med gummiband. Och vad ska komma härnäst undrar jag med uppspärrade ögon.

Ponte sa...

Om du bara visste!

Daniel sa...

Undrar vad denna story ska sluta!? Hädanefter behöver man inte kolla porrfilm när man har din blogg

Ponte sa...

Klart du ska kolla på porrfilm!