onsdag 24 december 2008

Så var man i mål

I lördags var jag återigen inte på humör insåg jag när jag placerat min bakdel på en barstol, men på vägen dit såg jag nått mycket fint. På tåget satt 4 hårdrockare, den ena var inte bara otroligt snygg, han hade dessutom långt brunt lockigt hår. Hans kompis hade laddat upp med 2 näsdukar hängandes i en kedja vid den vänstra bakfickan. Det kan vara farligt att traska in på skum bögbar med en röd och en svart vid höger ficka, farliga saker kan hända...

När jag så hängde i baren träffade jag den trevliga killen från förra veckan. En av stammisarna som är rätt trevlig tjatade ett tag på att jag skulle hänga med på nakenkväll i läderklubben, men jag avböjde vänligt men bestämt, tror jag håller mig borta från nakenkvällar tillsvidare.

Efter en stund ledsnade jag på det hela och traskade vidare, fortsatte ut i natten och på tredje baren mötte jag en bekanting. När jag skulle till att gå vidare igen för att träffa favvofarbröderna så beställde han en öl till mig när jag var på herrarnas, så det blev till att hetsdricka och det är aldrig bra för lilla mig.

Träffade favvofarbröderna vilket ju alltid är mycket trevligt och när de skulle till att ge sig iväg på sina förlustelser valde jag att också bege mig vidare. Hamnade på ett ställe med 2 nya heta bartenders, det var rätt kul för båda var mycket intresserade av varandra tydligen, så det kan gå... Avslutade kvällen med att försöka undvika att säga ja till någon av männen över 40 som attackerade, jag är bara inte intresserad och speciellt inte kl 5 på morgonen. Så på det stora hela var det en rätt meningslös runda måste jag säga, vi får hoppas att nästa besök blir bättre.

Målet för året var att vara i Köpenhamn i genomsnitt en gång i veckan, har nu gjort 53 besök, så det är redan klart att målet nåddes.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra där!
53 är inte illa alls!
Njut julen min vän.

Ponte sa...

Tack det samma, den ska vi njuta av!