tisdag 25 september 2007

Sexnovell vid slottet - del 1

Varning: Personer som inte känner för att läsa lätt homoerotiska historier bör avstå från att läsa detta inlägg.

När vi var på kvällens sista nattklubb öppnade jylländaren plötsligt mina byxor och jag fick chansen att visa schnasen på dansgolvet, men ingen tar illa upp av sådant på Cosy Bar kl 7 på morgonen, det var förmodligen bara en handfull som var så pass nyktra att de ens märkte det antar jag...

Dessutom såg vi en kille som var på hormonkur för att se mer kvinnlig ut, han visade sina minihängpattar (storlek som en kiwi sisådär) och körde bar överkropp och leopardshorts nertill. Inte alls snyggt eller sexigt, bara osmakligt, usch...

Efter att ha hånglat i hissen, smög vi oss in i lägenheten, eller rättare sagt han gick tyst, så jag trodde att det kanske var någon där som sov så jag smög, men det var det inte och tur var väl det för jag var på tok för trött och onykter för en trekant.

Daten ville ha mig i säng på en gång, jag har aldrig sett någon slita av sig kläderna så snabbt, det tog nog bara 15 sekunder. Jag skulle försöka få av mig skjorta, jeans och cowboyboots vilket inte var det lättaste onykter och med en killes båda händer över hela kroppen hela tiden. Inte lätt, men rätt trevligt...

Och så snart vi hamnade hånglandes på sängen nakna och halvt omslingrande så skulle han kliva upp och ta en dusch, snacka om taskig tajming... Men jag passade på att ta några utsiktsbilder och smygdricka lite kranvatten under tiden.

Efter en stund kom han ut, nyduschad, fräsch, glad och naken och kom och lade sig bredvid mig i sängen och vi kröp ner under samma täcke så jag kunde värma hans kropp som var kall efter duschandet, smeka hans rygg, krama honom hårt hårt hårt, leka med hans tunga, rufsa hans hår och se rakt in i hans ögon.

Efter en stund letade hans hand sig neråt längs min mage tills den hittade strängen med hår som börjar strax under navlen och sakta sakta letade den sig ner och förbi, min första tanke var "Vart är han nu på väg", men den stannade vid pungroten och började massera. Personligen är jag måttligt road av att få kulorna masserade, men den här gången kändes det bra, de brukar vara rätt ömma, men han var riktigt försiktig.

På det sättet vi låg och på det sättet han hade sina armar, hade jag svårt att nå annat en hans rygg och skinkor, men de blev inte masserade med försiktighet, snarare med milt våld, men han gillade det... Efter en stund välte jag honom på rygg, la mig på hans kropp, pressade ner hans händer mot kudden och höll fast samtidigt som vi tungkystes.

Så lät jag min tunga sakta vandra ner över hans hals och hans adamsäpple medan jag sakta släppte upp hans händer från kudden och fortsatte ner mot hans vänstra bröstvårta. Sakta och metodiskt lät jag min tunga hjälpa den att stelna innan jag försiktigt gjorde en våt rand över hans bröstkorg, över till den högra så den kunde få samma behandling.

Så började jag sakta vandra neråt med huvudet, ner mot underlivet. Jag stannade till vid naveln där också hans kroppbehåring började. Jag lät nästippen röra sig ut och in ur naveln för att se hans reaktion, han gillade det. Under hela rörelsen ner från den sista tungkyssen höll jag min kropp mer eller mindre liggandes på hans, så jag kunde känna när våra kön möttes (hans satt lite längre ner då han är 190 cm lång) och hur hans sakta sakta närmade sig min mun, allt eftersom jag sakta följde hans kropp med min tunga. Och när det bara var några få centimeter kvar så ...

Oj en cliffhanger!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men vaffan! Hatar cliffhangers!

Ponte sa...

Hur ska man annars behålla läsarna...

Anonym sa...

Dina inlägg är obetalbara, älskling.

Ponte sa...

Snarare gratis...